Intrebari frecvente

Ce este www.infomunca.ro?

Pe scurt, www.infomunca.ro ar putea fi definit ca fiind un sistem online de recrutare a fortei de munca din Romania. www.infomunca.ro este un site de joburi in care angajatorii sau companiile de recrutare au posibilitatea sa posteze anunturi de recrutare iar candidatii, cei care doresc sa se angajeze, pot sa aplice online, direct pe site, la ofertele de munca respective.

Cat trebuie sa platesc ca sa postez un job?

Infomunca ofera un numar limitat de anunturi gratuite lunar. Postarea anunturilor Standard sau a anunturilor promovate Silver si Gold se face contra cost. Preturile pentru promovarea anunturilor sunt afisate in pagina Oferta din sectiunea "Sunt Angajator".

Reguli de postare a anunturilor

Fiecare anunt trebuie sa contina doar un singur job. Acceptam anunturi care contin mai multe joburi doar daca este vorba despre un anunt de prezentare al unui targ de joburi.

  1. Exemplu de anunt care incalca regulamentul: "Recrutam macelari, muncitori in constructii, ospatari, barmani, fermieri si asistente medicale pentru Germania. Experienta in domeniu este necesara etc..."
  2. Exemplu de anunt care NU incalca regulamentul: Organizam TARG DE JOBURI pentru hoteluri de 4 si 5 stele din Grecia si Cipru. Targul va avea loc la mijlocul lunii Februarie, la Cluj Napoca. Se cauta urmatoarele profesii: bucatari si ajutor bucatari, cameriste, kitchen porter, laundry worker, muncitor, pool boy etc...
  3. Exemplu de anunt care NU incalca regulamentul: Cautam programatori cu experienta relevanta in C++, Java sau .NET. Oferim pachet salarial atractiv etc...

Nu adaugati acelasi anunt de mai multe ori! Dupa ce anuntul expira sau este suspendat, acesta poate fi reactivat fara probleme si fara sa incalce regulamentul nostru, dar in cazul in care la un moment dat in contul d-voastra exista active mai multe anunturi identice, acestea vor fi suspendate.

Toate anunturile postate trebuie sa fie anunturi de recrutare (nu se accepta anunturi de vanzari, cumparari, matrimoniale si orice alte tipuri care nu au legatura cu recrutarea)

Cine poate sa posteze si in ce conditii anunturi?

Atat companiile cat si persoanele fizice au dreptul sa posteze joburi. Desi joburile vor apare pe site imediat dupa postarea lor, in urmatoarele 24 ore, un administrator le va verifica manual, iar cele care nu corespund regulilor noastre, vor fi suspendate. Incalcarea repetata a regulilor noastre, va atrage inevitabil suspendarea definitiv a contului si imposibilitatea recrearii altuia.

Ce se intampla dupa ce postez un job pe www.infomunca.ro?

In cel mult 24 ore din momentul in care ati publicat un job, acesta va fi trimis de catre noi, pe mail candidatilor din baza noastra de date interesati de domeniul in care se afla incadrat anuntul d-voastra.

Pot sa vad cati utilizatori mi-au vizualizat anuntul?

Da, in dreptul fiecarui anunt exista afisat numarul de vizualizari si numarul candidatilor care au aplicat.

Ce este Anuntul Promovat?

Pe www.infomunca.ro exista 3 tipuri de anunturi: Anunt Standard, Anunt Silver si Anunt Gold. Anunturile Silver si Gold se mai numesc si Anunturi Promovate, deoarece acestea au o vizibilitate mult mai mare decat Anunturile Standard. Practic, in toate listele cu anunturi pe care le acceseaza candidatii, Anunturile Promovate sunt afisate primele.

Cum pot sa-mi promovez anuntul?

Promovarea anuntului se face accesand pagina Oferta din sectiunea "Sunt Angajator". Imediat ce ati accesat pagina aveti posibilitatea de a cumpara, in functie de preferinte, Anunturi Gold sau Silver.

Pe ce durata pot sa-mi promovez anuntul?

Anuntul poate fi promovat pe o durata de 30 sau 60 de zile.

Cand este recomandat sa folosesc Anuntul Promovat?

Recomandam folosirea acestuia, atunci cand doriti eficienta maxima de la anuntul d-voastra si rezultate imediate.

Cat de important este modul in care redactez un anunt?

De-a lungul timpului, am observat ca anunturile care ofera mai multe detalii au considerabil mai multi aplicanti decat cele care nu au aceste detalii. Se pare ca utilizatorii care sunt in cautarea unui job, prefera sa stie cat mai multe informatii despre responsabilitatile postului si despre cerintele acestui. In concluzie, scrieti anunturi ordonate si detaliate si rezultatele vor fi cu siguranta satisfacatoare.

Cum pot sa fiu la curent cu cei mai noi aplicanti la anunturile mele de pe www.infomunca.ro?

Pentru a primi zilnic alertele noastre cu noii aplicanti, trebuie doar sa va abonati la Newsletter. Aveti posibilitatea sa va setati contul in asa fel incat newsletterul sa fie trimis la mai multe adrese de mail.

Cat costa sa ma abonez la Newsleterul www.infomunca.ro?

Acest serviciu va este oferit gratuit de catre www.infomunca.ro, pe o perioada nelimitata.