Termeni si Conditii

Vă recomandăm să citiţi cu atenţie acest Acord. El stabileşte termenii şi conditiile în care vă punem la dispoziţie serviciile noastre prin intermediul site-ului www.infomunca.ro

Daca folosiţi serviciile sau informaţiile oferite de www.infomunca.ro, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de către dumneavoastră a termenilor şi condiţiilor de mai jos.

Aceşti termeni şi condiţii se pot modifica în timp. Vă rugăm să verificaţi periodic rubrica Termeni şi Condiţii din cadrul www.infomunca.ro pentru a fi la zi cu toate modificările termenilor şi condiţiilor. Modificarea termenilor si conditiilor are loc fara vreo notificare pentru utilizatori din partea noastra, utilizatorii avand obligatia sa verifice constant aceasta pagina pentru a identifica eventualele modificari.

www.infomunca.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru informatiile postate de utilizatori. www.infomunca.ro ofera doar suportul electronic pentru adaugarea datelor, in consecinta www.infomunca.ro nu poate fi tras la raspundere pentru acuratetea si exactitatea anunturilor postate de utilizatori sau pentru acuratetea si exactitatea cv-urilor.

Acord de confidenţialitate

Echipa noastra  încearcă să protejeze cât mai mult dreptul la intimitate şi la imagine al utilizatorilor site-ului www.infomunca.ro . Ne propunem să vă oferim dumneavoastră, utilizatorilor, o experienţă online sigură, care să nu vă afecteze în mod negativ viaţa personală. În acest sens depunem toate eforturile pentru a ne asigura că informaţiile pe care dumneavoastră le introduceţi în baza noastră de date sunt folosite numai în scopurile pe care dumneavoastră le aveţi în vedere.

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Accesarea sau utilizarea Site-ului implica acceptarea de catre Utilizator a termenilor si conditiilor stipulate in prezentul Acord. Se vor respecta termenii si conditiile acestui Acord pentru accesarea sau utilizarea Site-ului si actualizarea, modificarea, completarea sau schimbarea ulterioara adusa acestui Site.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. Infomunca SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor  informatii si servicii de cea mai buna calitate.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru oferirea serviciilor puse la dispozitia dvs. de catre noi . Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a va oferi serviciile solicitate. Pe www.infomunca.ro exista 2 tipuri de CV-uri: Publice si Private. CV-urile Publice sunt vizibile tuturor utilizatorilor care acceseaza acel CV, iar CV-urile Private sunt vizibile doar angajatorilor la care aplica CV-ul respectiv. CV-urile Private nu sunt vizibile deloc in lista CV-urilor de pe www.infomunca.ro si nu apar la nici unul din rezultatele cautarilor pe site. Utilizatorii care au cont de candidat pot sa schimbe in orice moment starea de confidentialitate a cv-ului personal definit pe site, direct din pagina de editare a CV-ului.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la aplica@infomunca.ro sau prin posta pe adresa societatii noastre str. Pitesti nr. 12, birou nr. 3, Cluj-Napoca, Romania, 400119.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Securitatea datelor

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor, contul d-voastra e protejat de o parola.

Modificări ale politicii de confidenţialitate

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti la aplica@infomunca.ro

www.infomunca.ro  isi rezerva dreptul de a selecta utilizatorii care se inscriu in baza de date, de asemenea www.infomunca.ro are dreptul de a exclude orice utilizator  din baza de date,  fara a fi obligat sa ofere acestuia vreo explicatie.

www.infomunca.ro este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de date cu Caracter Personal sub nr. 18266

Va multumim ca ati ales S.C. Infomunca SRL. Va asiguram ca vom incerca sa va oferim intotdeauna cele mai bune servicii.