Cautarea nu a returnat nici un rezultat!
 • 29.10.2016Munca in strainatate

  Cum este sa muncesti in Londra?

  Condiţiile de viaţă în Londra sunt atrăgătoare pentru mulţi; stilul urban şi cultura extrem de diversă, reuşeşte să atragă anual mii de oameni ce aleg să trăiască şi să muncească în Londra.

 • 24.03.2016Munca in strainatate

  Munca si viata in Grecia

  Rata somajului in Grecia continua sa fie o problema. Munca in Grecia nu este la fel de usoara cum obisnuia sa fie. In timp ce alte piete din zona euro par sa isi revina, tara inca se confrunta cu efectele recesiunii globale si a datoriilor.

 • 02.03.2016Munca in strainatate

  De ce trebuie sa ne ferim atunci cand decidem sa plecam la munca in strainatate?

  A pleca la munca în strainatate nu înseamna doar asteptari mari din punct de vedere financiar si profesional, dar si o analiza aprofundata în momentul când luam aceasta decizie. Spunem acest lucru pentru ca, pe lânga avantajele ce sunt usor de identificat atunci când alegem sa muncim în strainatate, ne vom lovi si de o serie de semne de întrebare ce ne fac sa fim mai precauti atunci când luam o astfel de decizie.

 • 22.02.2016Munca in strainatate

  De ce e bine sa pleci la munca în strainatate?

  În ultimii ani, o data cu aderarea României la Uniunea Europeana, probabil ca fiecare roman s-a gândit la posibilitatea de a pleca la munca în strainatate. Motivele pentru care oricine era dispus sa î?i lase familia ?i sa plece în ?arile dezvoltate din Europa sunt multiple.

 • 22.02.2016Munca in strainatate

  De ce fug romanii la munca în strainatate si cine vine sa le ia locul?

  Piata fortei de munca din România se confrunta cu un fenomen bizar. Desi exista mii de locuri de munca disponibile, iar rata somajului se mentine la un procent crescut, angajatorii din România se plâng ca nu au oameni specializati pe care sa îi angajeze. Aceasta problema nu este una noua, marile companii confruntându-se de ani de zile cu acest fenomen.

 • 09.12.2015Munca in strainatate

  Suedia a scăzut ziua de muncă de 8 ore la 6 ore!

  Suedia este prima ţară care a avut curajul să introduca ziua de lucru de 6 ore. Un risc imens asumat de către autorităţile suedeze dacă stăm şi analizăm situaţia. La prima vedere, pare o măsură sinucigaşă luată de suedezi si pare imposibil să produci suficient in 6 ore pe zi pentru a avea o economie bună.

 • 03.12.2015Munca in strainatate

  Locuri de muncă de vara în străinătate

  Să ai un loc de muncă este cool. Atunci când eşti stăpân pe banii tăi simţi că îţi poţi permite să faci toate lucrurile pe care doreai să le faci – să pleci în excursii, concedii, să îţi cumperi tot ce ai visat, să faci ce vrei, practic. Simţi că nu este nimic ce nu poţi face.

 • 30.11.2015Munca in strainatate

  Diaspora migrează spre Nord!

  În urma celebrei crize de acum câţiva ani, alegerile făcute de românii care vor să plece la muncă în străinătate s-au schimbat. Dacă acum 8-10 ani majoritatea românilor plecau în Italia şi Spania acum balanţa înclinează spre ţările nordice.