Cautarea nu a returnat nici un rezultat!
 • 17.11.2016Sfaturi in cariera

  De ce sa lucrezi în vanzari?

  O carieră în vânzări poate fi de multe ori plină de satisfacţii pentru cei care doresc să o urmeze. Multe companii au nevoie de un agent de vânzări pentru a ajuta la menţinerea unui venit sănătos şi creşterea profitului, într-o gamă largă de industrii diferite.

 • 16.11.2016Sfaturi in cariera

  Manager de facilitati – rolul si indatoririle acestuia

  Ce este un manager de facilităţi? Clădirea în care se desfăşoară o afacere, trebuie să se asigure că o companie are acces la serviciile pe care le solicită. Căldură, apă, acces la internet şi medii de lucru curate, sunt doar câteva dintre lucrurile de care companiile au nevoie. Un manager de facilităţi supraveghează operaţiunile unei clădiri pentru a se asigura că acesta satisfac nevoile oricărui chiriaş şi client.

 • 16.11.2016Sfaturi in cariera

  Ce trebuie să faci si ce nu, atunci când trimiţi CV-ul pe email

  Atunci când aplici pentru un loc de muncă, de multe ori ţi se cere să trimiţi potenţialului angajator, CV-ul într-un e-mail. Ai petrecut, probabil, mult timp şi efort în scrierea CV-ului tău. Cu toate acestea, chiar şi un CV bun, îţi poate sabota din neatenţie şansele la un job, dacă nu acorzi suficientă atenţie modului în care trimiţi CV-ul angajatorului.

 • 16.11.2016Sfaturi in cariera

  Semne clare că iti merge bine in cariera (care nu au nimic de a face cu salariul)

  Succesul înseamnă lucruri diferite pentru fiecare dintre noi. Pentru mulţi, a avea o avere sau putere, sunt semne clare de realizare în viaţă. Pentru tine, poate că succesul înseamnă pur şi simplu, să fii fericit! ​Şi, deşi o atitudine de auto-îmbunătăţire continuă aduce recompense mari, este benefic să ne oprim din când în când şi să apreciem ceea ce am realizat deja.

 • 13.11.2016Sfaturi in cariera

  50 de intrebari pe care le poti pune angajatorului la interviu

  Probabil ştiţi deja că interviul de angajare nu este doar şansa angajatorului de a afla cât mai multe lucruri despre tine, punându-ţi atât de bine cunoscutele întrebări, ci este o oportunitate de a identifica dacă acel loc de muncă este potrivit pentru tine. Ceea ce înseamnă că este important şi chiar recomandat, să ai şi tu întrebări pe care să i le adresezi. Ce vrei să ştii despre locul de muncă? Despre companie? Departament? Echipă?

 • 11.11.2016Sfaturi in cariera

  Echilibru munca-viaţa perfect

  Termenul "echilibru muncă-viaţă" este omniprezent pentru antreprenori. Este un subiect atât de răspândit încât mulţi angajaţi îi acordă prioritate atunci când analizează compania în care doresc să lucreze.