The search returned no results!
 • 09.11.2016Others

  Situatia locurilor de munca in Bucuresti

  Bucureștiul rămâne principalul oraș din România în ceea ce privește piața locurilor de muncă. Sfârșitul de an 2016 aduce vești bune pentru care sunt în căutare de locuri de muncă în București.

 • 08.11.2016Others

  Piata Muncii în Judetul CLUJ

  Clujul face parte din regiunea Nord-Vest a ţării noastre, alături de Judeţele Bihor, Bistriţa Năsăud, Maramureş, Satu Mare şi Sălaj. Conform ultimului Recensământ al Populaţiei, această regiune are o populaţie totală de 2600.1 mii persoane.

 • 03.11.2016Others

  Care este situatia locurilor de munca in Bucuresti si Ilfov?

  Regiunea Bucuresti-Ilfov cuprinde judetul Ilfov si municipiul Bucuresti. Conform celui mai nou Recensamant al populatiei realizat, populatia regiunii Bucuresti – Ilfov, urca pana la 2.272.200 locuitori. Distributia populatiei este invers proportionala cu dimensiunea celor doua entitati administrative.

 • 09.04.2016Others

  4 motive sa devii analist cantitativ

  In timp ce Departamentul de Finante cauta sa satisfaca nevoile economiilor moderne globalizate de astazi, acesta trebuie sa faca fata, de asemenea, si unei cresteri considerabile a riscului. In scopul de a desfasura activitati in acest mediu complex si in schimbare, bancile de investitii, fondurile speculative si firmele de capital privat sunt mereu in cautarea de profesionisti capabili sa identifice oportunitati de investitii profitabile si de a gestiona riscul. Analistii cantitativi au calificarile si abilitatile necesare pentru a face acest lucru.

 • 02.03.2016Others

  Piata locurilor de munca la finalul anului 2015

  Institutul National de Statitistica a contabilizat si numarul locurilor de munca vacante în trimestrul IV din 2015. Astfel, în ultima perioada a anului trecut, numarul locurilor de munca vacante era de 54.700