Jobs per Cities

See the jobs groupped per cities

Selected: {{jsPrefilter.selectedItems.length}}

Joburi pe oraşe

În ultima perioadă, piaţa locurilor de muncă s-a schimbat dramatic şi şomajul a ajuns în foarte multe zone ale ţării la niveluri foarte scăzute. Oraşul în care locuiţi şi în care vă căutaţi un loc de muncă poate conta foarte mult atunci când sunteţi în căutarea unui job.

Indiferent dacă v-aţi pierdut locul de muncă sau doar vreţi unul mai bun, mutarea într-un oraş cu posibilităţi profesionale mai mari, poate creşte şansele voastre de a găsi locul de muncă pe care îl căutaţi. Tipul de joburi disponibile variază de la domeniu la domeniu şi de la oraş la oraş, iar decizia ar trebui luată analizand următorii trei factori:

  1. 1. Cât de uşor este să obţineţi un job în acel oraş (oportunitate de angajare).
  2. 2. Cât de accesibil este să locuiţi în acel oraş (costul vieţii).
  3. 3. Cât de mulţumiţi sunt angajaţii care lucrează acolo (satisfacţia locului de muncă, cultura organizaţională, etc.)

Oraşele mari, metropolitane, pot fi adesea mai bine cotate decât altele, prin găzduirea unor companii mari ce îşi deschid sediile aici, oferind astfel o mulţime de joburi pentru locuitorii respectivului oraş.

Dar, această recunoaştere contribuie şi la faptul că acestea sunt oraşe în care costul de trăi este foarte ridicat. Oamenii pot trece cu vederea oraşele mijlocii, dacă doresc să se mute sau să găsească noi oportunităţi de angajare. Ceea ce mulţi nu ştiu însă, este că multe oraşe de dimensiuni medii din România, oferă cea mai bună combinaţie. Acestea au o piaţă puternică de locuri de muncă, dar oferă şi locuinţe la preţuri mai mici şi preţuri în general accesibile, ceea ce duce implicit la angajaţi mai fericiţi.

Ar trebui să mă mut în alt oraş dacă îmi doresc alt loc de muncă?

Alegerea de a opta pentru un loc de muncă într-un alt oraş, trebuie făcută analizând mai mulţi factori, în funcţie de interesele fiecăruia. Doar pentru că un oraş sau altul are perspective mai bune de joburi nu înseamnă că trebuie să vă şi mutaţi în el. Unele oraşe sunt mai potrivite pentru angajaţii din anumite profesii şi cele mai bune oportunităţi pentru voi şi pentru cariera voastră ar putea să fie într-unul din oraşele de mai sus, chiar şi cele mai mici.

De asemenea, este important să ţineţi cont de toate celelalte lucruri care se întâmplă în viaţa voastră - familia, prietenii şi dacă veţi fi fericiţi într-un oraş nou.

Dacă sunteţi dispus să vă mutaţi, găsiţi mai întâi un loc de muncă şi doar apoi, mutaţi-vă.

Locuri de muncă sortate pe oraşe

Portalul Infomunca, oferă celor care îşi doresc un job, posibilitatea de a-şi găsi un loc de muncă, în oricare dintre oraşele importante din România. Puteţi vizualiza o listă întreagă de joburi, atât în oraşe mici cât şi în oraşe mai mari.

Doar accesaţi făcând click pe oraşul sau oraşele în care doriţi să vă căutaţi un loc de muncă sau un anumit angajator, apoi click pe butonul Caută din josul paginii. În felul acesta, vi se va deschide o pagină cu locuri de muncă disponibile în oraşele selectate. Vă aşteaptă mii de locuri de muncă, oportunităţi de angajare şi angajatori gata să vă primească imediat în compania lor.

Când vine vorba de piaţa muncii, găsirea unui loc de muncă potrivit este doar o parte a puzzle-ului pentru români. Scenariul ideal este atunci când candidaţii găsesc joburi de care se bucură în oraşe în care îşi pot permite să trăiască cu salariul castigat.