Detalii loc de munca

Descrierea jobului

-Preparare SALATE : Jambon Cru de parme, Charcuterie assortie, Salade Catinat, Salade du Champsaur, Mesclun d' Aiguillettes de Canard fumes etc; -Preparare APERITIVE CALDE : omlete diferite, cu branza, cu legum, creveti, Foie gras chaud et froid, Ravioles de Royan gratinees au Parmesan, pui de balta etc; -Preparate din PESTE : pastrav, somon cu migdale, cu ciuperci, peste la gratar cu alune de padure, salata de midi si creveti, peste alb; -Preparate CARNE : gratar de vita cu sos de piper, cu ciuperci, rata, rata cu portocale etc;GRATAR; -DESERT : crema de caramel, tiramisu, crema de vanilie, nuga, spuma de ciocolata etc.

Cerinte

-sa aiba calificare de bucatar; -sa aiba minim 3 ani experienta in domeniu; -sa cunoasca foarte bine felurile de mancare frantuzesti ( mancare calda si mancare rece); -sa vorbeasca limba franceza la nivel AVANSAT; -sa aiba experienta de lucru in strainatate ( FRANTA , BELGIA).


Joburi similare