Acest anunt a expirat la data: 14.12.2011

Inapoi la joburi

Detalii loc de munca

Descrierea jobului

Fisa de cerinte: - Functia: Patiser - Durata angajarii: nedeterminata - Durata timpului de munca (programul de lucru): zilnic, program in ture: o saptamana de dimineata, de la ora 6.00-15.00, o tura de dupa amiaza de la 11.00-20.00, o zi libera pe saptamana - Varsta: intre 35-50 ani - Educatie si pregatire profesionala : studii primare/medii, cursuri de specialitate - Experienta experienta de top 5-10 ani - Cerinte: lucru pe utilaje automate (cuptoare, masini), creativitate, diploma de calificare/recomandari de la locul de munca anterior (lucrul intr-o patiserie/restaurant de renume e un plus), atentie la detaliu si rabdare, lucru in schimb, munca in echipa - Salariul lunar net: 2000-2500 lei ( in functie de competente) - Alte beneficii oferite: bonusuri in functie de vanzari - Atributiile si sarcinile angajatului: • sa utilizeze si sa intretina in perfecta stare de functionare dotarea tehnica din incinta patiseriei unde isi desfasoara activitatea • respectarea programului de lucru stabilit de conducerea unitatii, a conditiilor impuse de normele de medicina, protectia si securitatea muncii • face aluaturi, mixturi, cozonaci si creme, produse semifinite si finite de cofetarie, patiserie, pizzerie • proiecteaza si executa produse mai elaborate pe care conducerea le aproba inainte de a intra in lista de produse pentru vanzare • verifica calitatea produselor si preleveaza esantioane pentru analiza de laborator • poarta echipamentul de lucru complet si il curata cand e cazul • prezinta la sfarsitul turei fisa de productie (toate produsele realizate in programul sau de lucru) • raspunde de calitatea constanta a produselor si urmareste respectarea cantitatii de produse finite stabilite prin reteta si aprobate de directorul unitatii.

Cerinte

Fisa de cerinte: - Functia: Patiser - Durata angajarii: nedeterminata - Durata timpului de munca (programul de lucru): zilnic, program in ture: o saptamana de dimineata, de la ora 6.00-15.00, o tura de dupa amiaza de la 11.00-20.00, o zi libera pe saptamana - Varsta: intre 35-50 ani - Educatie si pregatire profesionala : studii primare/medii, cursuri de specialitate - Experienta experienta de top 5-10 ani - Cerinte: lucru pe utilaje automate (cuptoare, masini), creativitate, diploma de calificare/recomandari de la locul de munca anterior (lucrul intr-o patiserie/restaurant de renume e un plus), atentie la detaliu si rabdare, lucru in schimb, munca in echipa - Salariul lunar net: 2000-2500 lei ( in functie de competente) - Alte beneficii oferite: bonusuri in functie de vanzari - Atributiile si sarcinile angajatului: • sa utilizeze si sa intretina in perfecta stare de functionare dotarea tehnica din incinta patiseriei unde isi desfasoara activitatea • respectarea programului de lucru stabilit de conducerea unitatii, a conditiilor impuse de normele de medicina, protectia si securitatea muncii • face aluaturi, mixturi, cozonaci si creme, produse semifinite si finite de cofetarie, patiserie, pizzerie • proiecteaza si executa produse mai elaborate pe care conducerea le aproba inainte de a intra in lista de produse pentru vanzare • verifica calitatea produselor si preleveaza esantioane pentru analiza de laborator • poarta echipamentul de lucru complet si il curata cand e cazul • prezinta la sfarsitul turei fisa de productie (toate produsele realizate in programul sau de lucru) • raspunde de calitatea constanta a produselor si urmareste respectarea cantitatii de produse finite stabilite prin reteta si aprobate de directorul unitatii.


Joburi similare