Acest anunt a expirat la data: 25.03.2012

Inapoi la joburi

Detalii loc de munca

Descrierea jobului

Profilul candidatului ideal: Foarte bune abilitati de comunicare si negociere (persuasiune si prezentare profesionala) Abilitati de a relationa cu oamenii, lucru in echipa. Abilitati de organizare, orientare catre rezultate. Personalitate deschisa, puternica, valori stabile. Dornic sa invete lucruri noi. Proactiv, capabil sa gaseasca solutii. Creativ, cu initiativa, optimist.

Cerinte

CERINTE SI RESPONSABILITATI: Studii medii, absolvent liceu/scoala profesionala de specialitate Cunoaste caracteristicile principale organoleptice si fizico-chimice ale alimentelor. Cunoaste procesele tehnologice de fabricatie a preparatelor culinare. Cunoaste sortimentele de produse alimentare pe baza de carne, legume, fructe, paste fainoase, orez, panificatie, oua, etc. care servesc ca materii prime în bucatarie. Cunoaste modul de folosire a utilajelor si ustensilelor din bucatarie si intretinerea acestora (malaxoare, roboti, masina de tocat carne, plite electrice-gaz, autoclave, gratare, grilluri si altele). Efectueaza o serie de operatii complexe pentru prepararea produselor culinare: decongelare, curatare, spalare, transarea, dezosarea, fasonarea, tocare, portionarea, curatirea alimentelor utilizate in procesul de fabricatie. Raspunde de respectarea retetarului, gramajele si procesul tehnologic in prepararea produselor. Raspunde de calitatea si aspectul produsului final destinat sevirii de catre consumator. Raspunde de respectarea instructiunilor pe HACCP date de seful ierarhic superior Oferta (bonusuri, beneficii): Oferta si bonusuri: Salariu fix negociabil in functie de experienta relevanta in domeniu si in acord cu grila de salarizare a companiei. Bonusuri periodice in functie de performantele individuale si ale hotelului. Planuri de Dezvoltare Profesionala si training, activitati sociale in cadrul companiei

Restrictii

Nivel minim de educatie necesara Liceu / scoala profesionala


Joburi similare