Acest anunt nu mai este activ

Inapoi la joburi

Detalii loc de munca

Descrierea jobului

CLIENT : Hotel deschis in septembrie 2005, este unul din cele mai mari hoteluri de 4 stele din Romania. Acesta dispune de un amplasament ideal pentru mediul de afaceri si nu numai fiind situate in vecinatatea cartierului Francez, permitand accesul rapid spre zonele de interes major ale Bucurestiului. De asemenea, se impune printr-o arhitectura impresionanta, iar structura sa a fost gandita sa satisfaca cat mai multe dintre cerintele clientilor sai, hotelul punand la dispozitie peste 300 de camere si apartamente de lux, 4 restaurante cu specific international, 2 baruri, cafenea orientala, terasa, Sali de conferinte si salon pentru intalniri private, casino, club de noapte, centru de sanatate, salon de infrumusetare, parcare cu o capacitate de peste 200 de locuri. Pregatirea si experienta: � studii medii; � diploma de calificare in domeniu ; � vechimea in specialitate: min. 3 ani, cu recomandare scrisa de la cel putin unul dintre locurile de munca anterioare; � cunostinte medii de limba engleza; � rigurozitate in ceea ce priveste regulile de igiena in alimentatia publica; � imaginatie culinara, ordonat si disciplinat; � capabilitatea sa pregateasca produse alimentare reci si calde in conformitate cu meniul restaurantului; � atitudine orientata catre client � politete, abilitati bune de comunicare, persoana energica si amabila; � rezistenta mare la stres; � atitudine pozitiva si concilianta in relatiile cu clientii si colegii; � disponibilitate de a lucra in ture.

Cerinte

Responsabilitati si sarcini: - pregateste mancarurile din retetarul unitatii in conformitate cu standardele in vigoare; - monteaza preparatele pe obiectele adecvate pentru servire si realizeaza elementele estetice ale preparatelor; - participa cu supervizare la determinarea necesarului de materii prime de comandat si la realizarea comenzilor de aprovizionare; - preia comenzile de la clienti si asigura servirea acestora; - debaraseaza si asigura curatenia bucatariei; - asigura implementarea si mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a produselor, semipreparatelor si preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare in vigoare. - raspundere pentru respectarea standardelor de calitate a preparatelor realizate si respectarea termenelor de executie a acestora; - pastrarea in bune conditii a ustensilelor si aparaturii; - respectarea normelor de igiena si securitate a muncii; - utilizarea resurselor existente, exclusiv in interesul firmei.


Joburi similare