Acest anunt a expirat la data: 17.11.2011

Inapoi la joburi

Detalii loc de munca

Descrierea jobului

Grand Hotel Continental face pare din lantul hotelier Continental, companie hoteliera cu cea mai mare acoperire din tara. Hotelurile Continental din categoria business se afla in: Bucuresti, Sibiu, Tirgu Mures,Oradea, Arad, Suceava, Turnu Severin,Gaiser-Predeal, precum si in cele 4 hoteluri Ibis din Constanta, Bucuresti si Sibiu. Doresti sa te dezvolti profesional intr-o companie aflata in plina dezvoltare (avand drept target:dublarea numarului de hoteluri in urmatorii 5 ani),intr-un mediu provocator si profesional si sa cresti impreuna cu compania? Profilul tau personal corespunde cerintelor de mai jos? Inseamna ca faci parte deja din "familia Continental". Responsabilitati: Bucatarul respecta retetarul, gramajele si procesul tehnologic in prepararea produselor. Raspunde de calitatea si aspectul produsului final destinat sevirii catre consumator. Raspunde de igiena locului de munca si a alimentelor utilizate in prepararea produselor. Participa la elaborarea si experimentarea retetelor noi in vederea diversificarii preparatelor.

Cerinte

Cunoaste principalele caracteristici organoleptice si fizico-chimice ale alimentelor. Cunoaste procesele tehnologice de fabricatie a preparatelor culinare. Cunoaste sortimentele de produse alimentare pe baza de carne, legume, fructe, paste fainoase, orez, panificatie, oua, etc. care servesc ca materii prime în bucatarie. Cunoaste procesul tehnologic de fabricare al preparatelor de complexitate medie (inclusiv sosuri si dulciuri). Oferta noastra include: - salariu fix negociabil in functie de experienta relevanta in domeniu si in acord cu grila de salarizare a companiei. - bonusuri periodice in functie de performantele individuale si ale hotelului. - facilitati acordate angajatilor in cadrul hotelurilor Continental si Ibis. - planuri de Dezvoltare Profesionala si training, activitati sociale in cadrul companiei.


Joburi similare