Acest anunt a expirat la data: 17.10.2012

Inapoi la joburi

Detalii loc de munca

Descrierea jobului

Locatia postului: Grand Hotel Continental este un boutique hotel de 5 stele in Bucuresti situat pe Calea Victoriei ce combina detaliile unei arhitecturi deosebite cu o suita de servicii personalizate, dedicate unei clientele de elita. RESPONSABILITATI: Efectueaza o serie de operatii complexe pentru prepararea produselor culinare: decongelare, curatare, spalare, transarea, dezosarea, fasonarea, tocare, portionarea, curatirea alimentelor utilizate in procesul de fabricatie. Respecta retetarul, gramajele si procesul tehnologic in prepararea produselor. Raspunde de calitatea si aspectul produsului final destinat sevirii de catre consumator. Urmeaza instructiunile HACCP date de seful ierarhic superior, respecta normele de igiena. OFERTA( BONUSURI, SERVICII): Salariu fix negociabil in concordanta cu experienta in domeniu si grila de salarizare a companiei. Bonusuri periodice dobandite in urma peformantelor dovedite. Facilitati acordate angajatilor in cadrul hotelurilor din lant. Planuri de Dezvoltare Profesionala si training, activitati sociale in cadrul companiei.

Cerinte

CANDIDATUL IDEAL : Bune abilitati de comunicare. Persoana optimista cu valori inalte. Spirit de initiativa si lucru in echipa. Sociabil, dornic sa invete lucruri noi. CERINTE: Studii medii, absolvent liceu/scoala profesionala de specialitate sau curs de calificare. Experienta pe o pozitie asemanatoare constituie avantaj Cunoaste caracteristicile principale ale alimentelor care servesc ca materii prime în bucatarie, procesele tehnologice de fabricatie a preparatelor culinare. Este amabil, orientat catre client, cunoaste si foloseste tehnici de customer care.

Restrictii

Nivel minim de educatie necesara Liceu / scoala profesionala


Joburi similare