Acest anunt a expirat la data: 01.11.2012

Inapoi la joburi

Detalii loc de munca

Descrierea jobului

Realizează preparatele culinare respectand cantităţile planificate, reţetele de producţie si tehnologiile de fabricaţie ale firmei; ■ Respecta cu regularitate şi aplică pe tot parcursul fluxului tehnologic normele igienico-sanitare ale firmei; ■ Verifica calitatea preparatelor gătite, conform standardelor firmei; ■ Gestioneaza materiile prime eliberate pentru productia zilnică ■ Stabileşte sarcinile bucatarilor şi a personalului auxiliar in functie de numărul de comenzi şi de dificultatea lor ■ Urmareşte stocurile de produse finite şi completează evidenţele interne ■ Răspunde pentru respectarea termenelor de producere a comenzilor

Cerinte

vechimea în specialitate: min. 3 ani cu recomandare scrisa de la min. unul dintre locurile de munca anterioare; c) cerinte specifice: - scoala de bucatari, cursuri de specializare, cunosterea proceselor tehnologice de preparare a alimentelor, cunoasterea sortimentelor de alimente,cunoasterea noilor tendinte în gastronomie, cunostinte de gastronomie internationala, imaginatie, creativitate, afinitate pentru arta culinara, simtul ordinii si curateniei, responsabilitate, autoritate, spirit de organizare, experienta în postul de bucatar-sef; d) alte cerinte specifice: - limbi straine: engleza (mediu); - abilitati de comunicare persoana deschisa, capabila de munca în conditii de stres; - absolvent al scolii de bucatari profesionisti; - persoana capabila sa pregateasca produse alimentare reci si calde în conformitate cu meniul restaurantului, persoana cu imaginatie culinara, ordonata si disciplinata; - rigurozitate în ceea ce priveste regulile de igiena în alimentatia publica; - atitudine orientata catre client, abilitati bune de comunicare, persoana energica si amabila; - disponibilitate de a lucra în ture.

Restrictii

Nivel minim de educatie necesara Liceu / scoala profesionala


Joburi similare