Acest anunt a expirat la data: 19.09.2012

Inapoi la joburi

Detalii loc de munca

Descrierea jobului

Descriere job - Sa pregateasca , gateasca si sa serveasca mancarea conform bugetului alocat si la standardele necesare; -Sa mentina standardele de igiena al departamentului si al mancarii personal; -Sa supravegheze buna desfasurarea a programului ; -Sa supravegheze personalul bucatar si auxiliar; -Sa aibe cunostinte de legislatia pentru igiena , sanatate publica si calitatea mancarii; -Sa fie capabil sa planifice meniuri conform bugetului alocat si in functie de cerintele managerului si al clientului; -Sa fie capabil sa mentina curatenia la locul de munca , sa aibe cunostinte de operare aparatura bucatarie la nivel industrial si sa cunoasca normele de functionalitate corecta a acestora; -Sa mentina stocul , sa faca inventare si a comande stoc nou incadrandu-se in bugetul alocat; -Sa monitorizeze temperaturile corecte ale frigiderelor , congelatoarelor , si galantarelor calde asigurandu-se ca se incadereaza in normele Europene/Britanice de igiena. -Sa mentina standradele ISO ale firmei; -Sa fie capabil sa faca training pentru perosnalul junior; -Sa participle la sedinte dupa planificare; -Sa promoveze interesele firmei; -Sa continuie prin training sa isi imbunatateasca nivelul profesional; -Sa identifice personalul care nu munceste la nivelul dorit /necesar si sa vina cu solutii constructive pentru remedierea/concedierea lor; -Sa fie capabil sa preia functia bucatarului sef in bucatarie /catering sau a managerului cand acestia sunt in concediu. 3. QUALIFICATIONS, SKILLS, KNOWLEDGE AND EXPERIENCE REQUIRED TO DO THE JOB 1. To be able to have an excellent understanding of the English language (Verbal and written) 2. IT Skills: a. Microsoft Word – Excellent b. Microsoft Excel - Good 3. Have a minimum of 2 years experience in a senior catering management role and be qualified with CGLI 706/ 1 & 2 as a minimum, Intermediate Food Hygiene Certificate / Or equivalent to country of origin 4. Be highly motivated, strong, confident and articulate. Have good people skills and be a sound communicator. 5. Have a proven track record in the management of a large team in a busy and demanding environment. 6. Have a working knowledge Food Safety Legislation and Policies. (can be taught “On the Job Training”)

Cerinte

Descriere job - Sa pregateasca , gateasca si sa serveasca mancarea conform bugetului alocat si la standardele necesare; -Sa mentina standardele de igiena al departamentului si al mancarii personal; -Sa supravegheze buna desfasurarea a programului ; -Sa supravegheze personalul bucatar si auxiliar; -Sa aibe cunostinte de legislatia pentru igiena , sanatate publica si calitatea mancarii; -Sa fie capabil sa planifice meniuri conform bugetului alocat si in functie de cerintele managerului si al clientului; -Sa fie capabil sa mentina curatenia la locul de munca , sa aibe cunostinte de operare aparatura bucatarie la nivel industrial si sa cunoasca normele de functionalitate corecta a acestora; -Sa mentina stocul , sa faca inventare si a comande stoc nou incadrandu-se in bugetul alocat; -Sa monitorizeze temperaturile corecte ale frigiderelor , congelatoarelor , si galantarelor calde asigurandu-se ca se incadereaza in normele Europene/Britanice de igiena. -Sa mentina standradele ISO ale firmei; -Sa fie capabil sa faca training pentru perosnalul junior; -Sa participle la sedinte dupa planificare; -Sa promoveze interesele firmei; -Sa continuie prin training sa isi imbunatateasca nivelul profesional; -Sa identifice personalul care nu munceste la nivelul dorit /necesar si sa vina cu solutii constructive pentru remedierea/concedierea lor; -Sa fie capabil sa preia functia bucatarului sef in bucatarie /catering sau a managerului cand acestia sunt in concediu. 3. QUALIFICATIONS, SKILLS, KNOWLEDGE AND EXPERIENCE REQUIRED TO DO THE JOB 1. To be able to have an excellent understanding of the English language (Verbal and written) 2. IT Skills: a. Microsoft Word – Excellent b. Microsoft Excel - Good 3. Have a minimum of 2 years experience in a senior catering management role and be qualified with CGLI 706/ 1 & 2 as a minimum, Intermediate Food Hygiene Certificate / Or equivalent to country of origin 4. Be highly motivated, strong, confident and articulate. Have good people skills and be a sound communicator. 5. Have a proven track record in the management of a large team in a busy and demanding environment. 6. Have a working knowledge Food Safety Legislation and Policies. (can be taught “On the Job Training”)

Restrictii

Nivel minim de educatie necesara Liceu / scoala profesionala


Joburi similare