Acest anunt a expirat la data: 10.10.2011

Inapoi la joburi

Detalii loc de munca

Descrierea jobului

. Raspunde de calitatea produselor conform normelor de igiena si standardelor companiei . Raspunde de amenajarea, igiena spatiului si a manipularea dotarilor conform prescriptiilor tehnice sau de alta natura. . Raspunde de imbunatatirea continua a produselor/preparatelor, propuneri de retete noi . Raspunde de aplicarea tehnologiilor de fabricatie si a retetelor aprobate . Raspunde de gestionarea corecta si in acord cu legislatia si procedurile interne a marfurilor din departamentul in subordine Oferta noastra include: - salariu fix negociabil in functie de experienta relevanta in domeniu si in acord cu grila de salarizare a companiei. - bonusuri periodice in functie de performantele individuale si ale unitatii. - facilitati acordate angajatilor in cadrul hotelurilor Continental si Ibis. - planuri de Dezvoltare Profesionala si Training, activitati sociale in cadrul companiei.

Cerinte

- Cunoaste procesele tehnologice de fabricatie a preparatelor culinare. - Cunoaste sortimentele de produse alimentare pe baza de carne, legume,fructe, paste fainoase, orez, panificatie, oua, etc. care servesc ca materii prime în bucatarie. - Cunoaste principalele caracteristici organoleptice si fizico-chimice ale alimentelor. - Cunoaste modul de folosire al utilajelor si ustensilelor din bucatarie si intretinerea acestora (malaxoare, roboti, masina de tocat carne, plite electrice-gaz, autoclave, gratare, grilluri si altele). - Cunoaste procesul tehnologic de fabricare al preparatelor de complexitate medie (inclusiv sosuri si dulciuri) - Abilitati de customer care - Cunostinte de gestiune

Restrictii

Nivel minim de educatie necesara Liceu / scoala profesionala


Joburi similare