Acest anunt a expirat la data: 08.03.2012

Inapoi la joburi

Detalii loc de munca

Descrierea jobului

Responsabilitati: Coordoneaza activitatea departamentului de alimentatie publica (food&beverages) a hotelului restaurant, bucatarie, laborator, cofetarie, baruri, catering, evenimente, etc; Urmareste implementarea standardelor si procedurilor de Food&Beverage stabilite la nivelul lantului hotelier Continental Hotels; Urmareste implementarea si respectarea standardelor de calitate si igiena conform regulilor interne, pentru toti angajatii din departamentul Food&Beverage; Coordoneaza si supervizeaza desfasurarea evenimentelor organizate in departamentul Food&Beverage, conform politicii stabilite a lantului hotelier Continental Hotels; Mentine un echilibru permanent intre satisfactia clientilor si managementul echipei departamentului pe care il coordoneaza; Raspunde de realizarea bugetului de venituri si cheltuieli anual in departamentul Food&Beverage; Propune, concepe si implementeaza pachete de servicii, meniuri si liste de meniuri; Realizeaza previziuni, dezvolta si implementeaza procese de marketing cu scopul dezvoltarii si intretinerii portofoliului de clienti si posibili clienti; Analizeaza piata, cererea de servicii si evenimente si face propuneri pe baza analizelor.

Cerinte

Cerinte: Absolvent studii superioare, preferabil de specialitate (studii economice, profil turism), Minim 3 ani experienta pe pozitii manageriale in departamentul F&B, Limba engleza – la nivel de comunicare fluenta, Cunoasterea procedurilor HACCP, Cunoasterea programelor informatice de gestiune specifice activitatii hoteliere, Bune cunostinte despre tehnologii si tehnici specifice domeniului F&B, Abilitati de planificare, coordonare, monitorizare, instruire si motivare a echipei.

Restrictii

Nivel minim de educatie necesara Diploma de facultate


Joburi similare