Acest anunt nu mai este activ

Inapoi la joburi

Detalii loc de munca

Descrierea jobului

NOUL PROGRAM TRAINING UK VĂ AJUTA SĂ INVESTIȚI ÎN VIITORUL DVS! Acest program este disponibil pentru tinerii din România care doresc să lucreze si să efectueze un training in UK, timp de 12 luni, pe baza documentului YELLOW CARD (permis de munca si studiu/training), iar după încheierea programului, pot aplica pentru BLUE CARD (permis de munca fara restrictii). PROGRAMUL TRAINING UK VĂ OFERĂ: • Un loc de training garantat în cadrul unei companii de Training calificate pentru a completa cursurile de studiu • Un loc de muncă oferit de un angajator sigur, care vă va acorda posibilitatea să efectuați atât partea de training, cât și cea de muncă, în cadrul companiei sale. • Cazare aproape de locul de muncă. CURSURI SI PLASAMENTE • Health& Social Care nivelul 3 si 4 începând din Septembrie • Hospitality & Catering level 2 si 3 începând din Septembrie Plasamente disponibile acum: • 10 Waitresses • 10 Receptionists • 20 Chefs • 40 Care workers Plata este de minim 6.08 lire/oră. CONDIȚII DE ELIGIBILITATE: • Pentru Health &Social Care Nivelul NVQ 3 si 4 este pentru asistenți medicali, un asistent social (care worker) cu 6 luni experienta. Un asistent din spital sau centru medical, sau pentru cei care au lucrat în străinătate în case private pentru minim 6 luni și care pot demonstra această experiență. • Pentru Hotel & Catering nivelul 2+ - candidații au nevoie de cel putin 6 luni experiență în domeniu. • Cunoașterea limbii engleze la nivel conversational este necesară. PROCEDURA POST-ÎNSCRIERE ÎN PROGRAM: • Asigurarea unui loc de training și muncă în UK • Obținerea informațiilor cu privire la cazare, inclusiv toate taxele • Pre-înregistrarea cu compania de training (va trebui să plătești un eventual depozit, direct către compania de training) • Aplicarea pentru Yellow Card

Cerinte

DOCUMENTE NECESARE PENTRU INSCRIEREA IN PROGRAM: • CV in limba engleză cu poză. Acesta trebuie să includă toată experiența de muncă, datele jobului, adresa angajatorului și datele de contact, toate calificările educaționale și experiența în domeniul pentru care aplicați . E bine sa aveti 6 luni de experienta in domeniul in care va doriti jobul dar se poate aplica si cu mai putina experienta. • Toate diplomele și calificările obținute • Copie după pașaport sau buletin •


Joburi similare