Detalii loc de munca - București si altele

Descrierea jobului - București si altele

DNATA CATERING din România furnizează pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă (AIHCB): servicii de alimentaţie publică pe Terminalul Plecări din AIHCB prin unităţi de tip: fast-food, snack-bar, cafenele şi restaurante şi servicii de catering la bordul aeronavelor. Serviciile de alimetaţie publică mai sunt furnizate şi in saloanele business şi VIP.

Cerinte

• Respecta retetele de productie si modul de prezentare a produsului finit conform instructiunilor companiei; • Verifica specificatia de meniu si detaliile de preparare a alimentelor; • Se asigura ca produsele alimentare corespund permanent si pe deplin cererii clientului, in ceea ce priveste cantitatea, calitatea, costul si timpul de productie; • Se asigura ca toate produsele utilizate sunt in conformitate cu procedurile si standardele companiei si legislatiei in vigoare. Program de lucru: • 12/24 si 12/48, cu contract de munca pe perioada nedeterminata. Candidatul ideal: • Studii liceale/scoala profesionala; • Persoane pasionate de bucatarie; • Experienta pe o pozitie similara – constituie avantaj. BENEFICII: • Salariu fix + spor de noapte + spor de vechime, in concordanta cu grila de salarizare a companiei; • Bonusuri periodice dobandite in urma peformantelor dovedite si a vanzarilor; • Facilitati acordate angajatilor in cadrul companiei (masa, transport, tichete de masa); • Planuri de dezvoltare profesionala si training, activitati sociale in cadrul companiei .

3 pozitii disponibile

Joburi similare