Acest anunt a expirat la data: 18.06.2016

Inapoi la joburi

Detalii loc de munca

Descrierea jobului

Executa preparate culinare, dietetice, specialitati si minuturi specifice bucatariei romanesti si internationale; Pregateste mancarea in conformitate cu retetele si formulele date (care includ calcularea cantitatiilor necesare de materiale specifice pentru restaurant); Aranjeaza si decoreaza mancarea inainte de a fi servita pe farfurii, boluri, platouri dupa cum cere fiecare fel de mancare preparat; Pregateste si aranjeaza mancarea pentru diete speciale; Coopereaza la intretinerea ustensilelor de bucatarie si a echipamentului. Beneficii: - 3 mese / zi, chiar si in zilele libere - cazare

Cerinte

Disponibil la relocare in Delta Dunarii, la Sfantu Gheorghe; Minim 2 ani pe un post similar; Cursuri de calificare in domeniu prezinta un avantaj la angajare; Cunoasterea proceselor tehnologice de preparare a alimentelor; Cunoasterea sortimentelor de alimente; Usurinta in comunicarea verbala; Abilitati de relationare interpersonala; Spirit de echipa; Implicare, initiativa si rigurozitate; Creativitate in gastronomie, atentie la detalii; Organizare si multi-tasking; Rapiditate in executarea sarcinilor de serviciu; Capacitate foarte buna de planificare si de organizare.

Restrictii

Se accepta CV-uri in limba Romana

Nivel minim de experienta necesara 6 - 12 luni

3 pozitii disponibile 0 persoane au aplicat deja

Joburi similare