Acest anunt a expirat la data: 16.09.2015

Inapoi la joburi

Detalii loc de munca

Descrierea jobului

1. Organizeaza activitatea locului de munca prin: - realizarea lucrarilor de curatenie in vederea inceperii activitatii - verificarea si pregatirea utilajelor, ustensilelor si obiectelor de inventar - pregateste locul de munca pentru activitati ulterioare 2. Cunoaste foarte bine meniul si pregateste preparatele respectand intocmai reteta de fabricatie si procedurile interne; 3. Pregateste preparatele solicitate de catre clienti, conform cerintelor acestora, la temperatura corespunzatoare si in timp util 4. Impreuna cu ceilalti colegi din departament, raspunde de inventarierea tututor ustensilelor si echipamentelor din Bucatarie, precum si de utilizarea si intretinerea acestora; 5. Impreuna cu ceilalti colegi din departament raspunde de inventarul lunar de materii prime si marfuri; participa la efectuarea inventarelor periodice; 6. Are obligatia de a verifica temperatura din frigidere; 7. Are obligatia de a verifica termenele de expirarea ale marfurilor din inventar si de a informa seful direct daca exista marfuri expirate sau care se apropie de termenul de expirare; 8. Are obligatia de a pastra probe de mancare, zilnic, conform reglementarilor legale; 9. Primeste marfa de la furnizori si verifica conformitatea acesteia din punct de vedere calitativ si cantitativ; 10. Pregateste mancarea pentru cantina de personal Oferim: - pachet salarial atractiv ce include: spor de noapte, weekend, sarbatori legale, bonusuri in functie de realizarile lunare, tichete de masa, sprijin financiar pentru transport si alte beneficii ce vor fi communicate la interviu - mediu de lucru profesional, traininguri si oportunitati de dezvoltare a carierei. - uniforma

Cerinte

- calificare Bucatar / Bucatar specialist; - experienta cel putin 3 ani in Bucatarie, de preferat intr-un hotel; - Cunostinte profesionale bune privind:tehnologia culinara/ gastronomie, tehnologia culinara – produse cofetarie/patisserie, norme si reguli de igiena, norme si tehnici de pastrare a alimentelor si produselor culinare, norme de securitate a muncii si PSI

Restrictii

Nivel minim de educatie necesara Liceu / scoala profesionala

Nivel minim de experienta necesara 1 - 2 ani

1 pozitii disponibile 1 persoane au aplicat deja

Joburi similare