Acest anunt a expirat la data: 06.04.2016

Inapoi la joburi

Detalii loc de munca

Descrierea jobului

- pregatirea meniurilor a la carte sau a meniurilor fixe sub indrumarea sefului bucatar intr-un restaurant gastronomic - se lucreaza 8 - 9 ore/ zi, doua zile libere/ sapatamana - cazarea si masa este asigurata gratuit

Cerinte

- varsta intre 20 - 40 ani - cunostinte de limba franceza sau engleza nivel mediu - preferabil diploma sau certificat de bucatar - un prim sezon in Franta sau pe vase de croaziera constituie un avantaj - persoana dinamica, motivata, muncitoare, cu spirit de echipa, capabila sa lucreze in conditii de stres autonom sau sub indrumarea unui sef bucatar sau al unui bucatar, disponibilitate de a lucra in ture Studii: Școală profesională

Restrictii

Nivel minim de educatie necesara Liceu / scoala profesionala

Nivel minim de experienta necesara 6 - 12 luni

Limbi straine necesare Franceza, Engleza

1 pozitii disponibile 9 persoane au aplicat deja

Joburi similare