Detalii loc de munca - București

Descrierea jobului - București

Bucătarul prepară produse culinare, respectând reţetarul şi procesul tehnologic, gramajele şi normele igienico- sanitare în vederea obţinerii preparatelor la standardele companiei şi având drept scop final satisfacţia oaspeţilor. Descrierea companiei: Continental Hotels are o traditie de peste 25 de ani pe piata turistica din Romania. Inca de la inceput obiectivele companiei au avut in vedere furnizarea de servicii hoteliere pentru segmentul turismului de afaceri. In prezent Continental Hotels este cel mai mare lant hotelier romanesc ce acopera piata de lux, business si economy, oferind, in acelasi timp, o gama completa de servicii si pentru segmentul MICE. Orasele in care Continental Hotels este prezent sunt: Bucuresti, Arad, Oradea, Sibiu, Constanta, Tirgu Mures, Drobeta Turnu Severin si Suceava, totalizand peste 1860 de camere. Portofoliul Continental Hotels cuprinde urmatoarele branduri proprii: Grand Hotel Continental, Continental Forum, Continental Hello Hotels(**), Concerto Restaurant, Balkan Bistro, Mondo Restaurant, Victoria Club, Tekaffe. Prin contractul de management cu grupul Accor, Continental Hotels detine si 4 hoteluri Ibis in Romania.

Cerinte

. Curs de calificare Bucătar • Minim studii medii, • Cunoștințe privind tehnici de lucru, tehnologia culinară, terminologia de specialitate și norme de igienă • Cunoștințe privind caracteristicile materiilor prime, cunoştinţe legate de depozitare şi prelucrare, cunoștințe privind parametrii tehnici generali de funcţionare a aparaturii/dotărilor tehnice • Abilităţi de „customer care” Candidatul ideal: rapiditate în structurarea informaţiilor, capacitate de memorare, dorinţa de perfecţionare

Restrictii

Nivel minim de experienta necesara 2 - 3 ani

1 pozitii disponibile
Arata anuntul si prietenilor tai

Joburi similare