Acest anunt a expirat la data: 11.12.2015

Inapoi la joburi

Detalii loc de munca

Descrierea jobului

Energiea Pub este în egală măsură pub şi hub urban, un loc care îmbină lejeritatea şi relaxarea vorbelor lângă un pahar, energia evenimentelor din zona artistico-culturală urbană si o bucătărie contemporană bazată pe principiile gastronomiei sănătoase, cu preparate „homemade”, fără adaosuri artificiale. Meniul este restrans, 20-25 preparate, nu foarte complicate, cu specific de pub, dar cumva atipice, care cer atentie, preparare complexa si creativitate. Preparatele se schimba periodic, in functie de sezon. Preparatele sunt produse aproape in totalitate in cadrul bucatariei noastre (sosuri, marinate, chifle, lipii etc.). Cele mai vandute produse: coaste de porc marinate, burger artizanal, cartofi prajiti curatati manual. Clientii nostrii: 20-40 ani, oameni ce se feresc de aglomeratia localurilor cunoscute . Avem 160 locuri la mese si 100 locuri vara, la terasa. Servim meniu de pranz. Preturile de vanzare sunt medii. Bucataria nu este forte mare. Se lucreaza in ture iar numarul total de angajati in bucatarie este de 18 persoane in prezent.

Cerinte

Să aibă experienţă în managementul bucătăriilor. Să fie un bun organizator al tuturor proceselor pe care le presupune o bucătărie: - propunerea şi prepararea meniului prin alegerea mijloacelor şi procedeelor optime şi corecte. Realizarea reţetarului şi reactualizarea lui în funcţie de preţul pieţei; - organizarea echipei cu care lucrează pentru eficienţă şi performanţă, numirea de responsabili şi atribuirea de sarcini specifice fiecărei poziţii. Recrutare de personal nou; - supervizarea întocmirii corecte a necesarului de materii prime; - supervizarea recepţiei şi depozitării materiei prime în condiţii de siguranţă alimentară şi respectând normele şi regulile în vigoare (ex: FIFO); - realizarea de cost-control; - buna comunicare cu restul echipei de lucru (barmani, ospătari etc.) • Să pună la punct un sistem eficient de lucru. • Să înţeleagă că munca în echipă presupune înţelegere, toleranţă, asumare, dar şi fermitate în luarea deciziilor. • Nu în ultimul rând, să fie pasionat/ă de bucătărie: de mâncare, de a găti, de legume, de cărnuri, de feluri diferite de preparare. Dacă îţi doreşti un loc stabil de muncă şi pe termen lung, dacă ai dorinţă de muncă, hai să ne cunoaştem!

1 pozitii disponibile 3 persoane au aplicat deja

Joburi similare