Detalii loc de munca - București

Descrierea jobului - București

Supraveghează şi controlează procesul tehnologic de fabricaţie şi respectarea reţetarului; Organizează operaţiunile specifice zonei de bucătărie şi echipei de bucătari; Conduce corect gestiunea compartimentului bucătărie şi colaborează cu celelalte compartimente; Participă la întocmirea şi conceperea meniului, cu idei şi opinii personale asupra reţetelor; Se asigură ca standardele să fie menţinute conform regulamentelor interioare şi legislaţiei în vigoare. Oferta noastră: Salariu fix negociabil în funcție de experiența relevantă în domeniu și în acord cu grila de salarizare a companiei; Planuri de Dezvoltare Profesională și training, activități sociale în cadrul companiei.

Cerinte

Căutam Sous Chef ambiţios, pasionat de bucătărie si orientat către rezultate pentru Grand Hotel Continental 5*, hotel aflat pe Calea Victoriei din București. Alătură-te echipei de profesioniști Grand Hotel Continental, te așteptăm într-un mediu de lucru motivant, sigur și plăcut! Poziție: Bucatar Sous Chef Aptitudinile candidatului ideal: Abilităţi de organizare, orientare către rezultate; Iniţiativă şi flexibilitate, creativitate şi simţ practic în derularea activităţii; Foarte bune abilităţi de comunicare; Abilităţi de a relaţionare cu oameni, lucru în echipă; Dornic sa înveţe lucruri noi; Proactiv, capabil să găsească soluţii; Creativ, cu iniţiativă, optimist. Cunoștințele candidatului ideal: Experiență de minim 3 ani într-o poziție similară, de preferat în industria hotelieră; Cunoștințe de tehnici culinare, procese tehnologice, standarde HACCP.

1 pozitii disponibile
Arata anuntul si prietenilor tai

Joburi similare