Acest anunt a expirat la data: 12.11.2014

Inapoi la joburi

Detalii loc de munca

Descrierea jobului

- In absenta Bucatarului Sef organizeaza activitatile de productie culinara; - Propune retete si urmareste realizarea lor; - In absenta bucatarului Sef supravegheaza si controleaza toate lucrarile din bucatarie; - Controleaza si raspunde de calitatea materiilor prime si a produselor finite; - Controleaza si asigura starea de igiena corespunzatoare a locului de munca, a personalului, a produselor alimentare si preparatelor; - In absenta Bucatarului Sef intocmeste comenzile de aprovizionare pentru oferirea tuturor sortimentelor din listele sau meniurile pentru mese comandate; - Asigura pastrarea in conditii optime de igiena, temperatura si vecinatate a marfurilor, materiilor prime si produselor finite; - Asigura gestionarea patrimoniului incredintat (inventar, materii prime, produse finite); - Raspunde de aplicarea normelor de protectie a consumatorilor

Cerinte

- exprienta de cel putin 5 ani, de preferat intr-un lant de hoteluri; - calificare Bucatar Specialist - cunostinte foarte bune de tehnici culinare - cunostinte foarte bune de reguli de igiena - bun gestionar - persoana dedicata - disponibilitate, ingeniozitate, responsabilitate

Restrictii

Nivel minim de educatie necesara Colegiu / studii postliceale

1 pozitii disponibile 0 persoane au aplicat deja

Joburi similare