Acest anunt a expirat la data: 02.11.2016

Inapoi la joburi

Detalii loc de munca

Descrierea jobului

Clientii nostri variaza de la hoteluri de 3 sau 4 stele, pana la pub-uri, restaurante sau sate de vacanta din Marea Britanie. Recrutam bucatari pentru urmatoarele pozitii: Head Chef (Salariu de la 20.000 lire/an, in functie de locatie) Bucatar calificat, cu o experienta de minim 5 ani pe o pozitie similara. Va fi responsabil de intreaga bucatarie, mentinerea nivelului ridicat de servire, instruirea personalului, estimarea profitului, planificarea meniului, mentinerea igienei, controlul stocurilor si al comenzilor, supravegherea servirii. Este un job cu rol executiv care implica participarea la sedintele si managementul personalului. Sous Chef (Salariu de la 18.000 lire/an, in functie de locatie) Numarul 2 responabil de bucatarie, asista Head Chef-ul in conducerea bucatariei si supravegheaza munca in absenta acestuia. Are aceleasi responsabilitati ca si Head Chef-ul, dar nu are responsabilitati de management. Chef de Partie/Line Chef (Salariu de la 16.000lire/an, in functie de locatie) Este necesar un minim de 3 ani experienta pe o pozitie similara. Este responsabil de gestionarea tuturor sectiunilor din bucatarie si supravegheaza staff-ul junior. Commis Chef (Salariu de 13.500lire/an, in functie de locatie) Pozitie de Chef Junior. Responsabilitatea de preparare startere, feluri principale si deserturi. Responsabil de montarea in farfurie. Este necesara o calificare de baza si experienta de lucru in domeniu.

Cerinte

Studii si experienta in domeniu Atitudine profesionala de lucru Capacitate de lucru in echipa Capacitate de utilizare a calculatorului Bune cunostinte de limba engleza Mai multe informatii privind cazarea si salariul se vor obtine in cadrul interviului Skype cu angajatorul, in functie de pozitia oferita.

50 pozitii disponibile 0 persoane au aplicat deja

Joburi similare