Acest anunt a expirat la data: 12.08.2015

Inapoi la joburi

Detalii loc de munca - București

Descrierea jobului - București

Organizeaza si conduce activitatea din Departamentul Bucatarie prin adoptarea unor forme si principii moderne (realizeaza meniul, asigura training cu personalul din subordine, mentinerea standardul stabilit); Urmareste realizarea Bugetelor de Venituri si Cheltuieli; Concepe meniul, creeaza feluri de mancare si supravegheaza planificarea, organizarea, pregatirea si gatirea felurilor de mancare in cadrul locatiei; Stabileste impreuna cu Directorul General listele meniu necesare, tinand seama de specificul nationalitatilor respective. Coordoneaza bucataria si cunoaste toate detaliile acesteia de la dotari pana la personal; Mentine costurile cu materia prima si cu salariatii la un nivel optim; Urmareste si respecta normele igienico-sanitare, normele de protectia muncii.

Cerinte

Usurinta in comunicarea verbala; Abilitati de relationare interpersonala; Spirit de echipa; Implicare, initiativa si rigurozitate; Atentie la detalii; Creativ si deschis la nou; Organizare si multi-tasking; Capabil sa respecte dead-line-uri; Capacitate foarte buna de planificare si de organizare; Capacitate buna de evaluare, analiza, de luare a deciziilor si de rezolvare a problemelor; Capabil sa coordoneze mai multe proiecte si responsabilitati in paralel; Abilitati dovedite de management.

1 pozitii disponibile
Arata anuntul si prietenilor tai

Joburi similare