Acest anunt a expirat la data: 12.08.2015

Inapoi la joburi

Detalii loc de munca

Descrierea jobului

Organizeaza si conduce activitatea din Departamentul Bucatarie prin adoptarea unor forme si principii moderne (realizeaza meniul, asigura training cu personalul din subordine, mentinerea standardul stabilit); Urmareste realizarea Bugetelor de Venituri si Cheltuieli; Concepe meniul, creeaza feluri de mancare si supravegheaza planificarea, organizarea, pregatirea si gatirea felurilor de mancare in cadrul locatiei; Stabileste impreuna cu Directorul General listele meniu necesare, tinand seama de specificul nationalitatilor respective. Coordoneaza bucataria si cunoaste toate detaliile acesteia de la dotari pana la personal; Mentine costurile cu materia prima si cu salariatii la un nivel optim; Urmareste si respecta normele igienico-sanitare, normele de protectia muncii.

Cerinte

Usurinta in comunicarea verbala; Abilitati de relationare interpersonala; Spirit de echipa; Implicare, initiativa si rigurozitate; Atentie la detalii; Creativ si deschis la nou; Organizare si multi-tasking; Capabil sa respecte dead-line-uri; Capacitate foarte buna de planificare si de organizare; Capacitate buna de evaluare, analiza, de luare a deciziilor si de rezolvare a problemelor; Capabil sa coordoneze mai multe proiecte si responsabilitati in paralel; Abilitati dovedite de management.

1 pozitii disponibile 0 persoane au aplicat deja

Joburi similare