Acest anunt nu mai este activ

Inapoi la joburi

Detalii loc de munca - București

Iti plac vanzarile?

Inseamna ca ai observat deja ca fiecare intalnire cu un om este o precum o poveste noua, care nici nu poti sa stii cate alte oportunitati iti poate genera ulterior.
Fiecare usa deschisa, te poate conduce spre un drum la care poate nici nu visai.
Pentru o serie dintre clientii nostri, din domenii de activitate diferite, suntem in cautarea acelor oameni care nu se feresc sa deschida usi. Ori acolo unde este usa inchisa...exact, cum bine ai ghicit, sa intre pe geam!
In esenta, in mana ta sta sa creezi oportunitati noi , ocazii noi, relatii noi, care vor avea ca si obiectiv vanzarea produselor companiei. Si inca ce produse... :)

Descrierea jobului

Iti povesteam mai sus ca suntem in cautarea de oameni axati pe sales, pentru mai multe domenii. Iata o parte dintre ele:
- Domeniul PAPETARIEI si SERVICE COPIATOARE
In cadrul acestei companii poti aplica si daca ai deja experienta in vanzari, si daca esti incepator.
-Domeniul PRODUSELOR COSMETICELOR PROFESIONALE PENTRU SALOANE
In cadrul acestei companii poti aplica si daca ai deja experienta in vanzari, si daca esti incepator. Compania iti va oferi o serie de traininguri si cursuri de vanzari, in cadrul unori programe renumite la nivel national.
-Domeniul VANZARII PIATRA NATURALA
In cadrul acestei companii poti aplica daca ai un minim de 2 ani experienta pe acest segment, sau macar cel al constructiilor.
-Domeniul VANZARII SISTEME DE SECURITATE
In cadrul acestei companii poti aplica daca ai un minim de 1 an experienta in vanzari.

Scrie-ne la ioana@iamhr.ro daca iti doresti mai multe detalii, sau aplica direct aici si promitem sa te contactam noi. Mai repede decat te-ai astepta ;)

Restrictii

Nivel minim de educatie necesara Liceu / scoala profesionala

4 pozitii disponibile
Arata anuntul si prietenilor tai

Joburi similare