Acest anunt a expirat la data: 04.02.2016

Inapoi la joburi

Detalii loc de munca

Descrierea jobului

Bucataria Englezeasca, mai mult decat Fish & Chips! Vino si dovedeste ca esti cel mai bun! Eurolife Team iti ofera in anul 2014 sansa sa devii cel mai cunoscut Chef in UK! Lasa-ti amprenta pe meniurile celor mai elegante bucatarii din UK: - Head Chef - Sous Chef - Chef de Partie - Demi Chef Traiul in Regatul Unit iti va oferi posibilitatea de a vizita locuri inedite si de a invata noi obiceiuri. Locatiile partenerilor nostri se afla in zone deosebite ca Anglia de Sud, de Nord, Nordul Scotiei si Irlanda. Cazarea va fi asigurata in apropierea sau chiar in incinta locatiei unde lucrezi, astfel incat sa te poti bucura de zona in care locuiesti. Tinand cont ca este o tara straina, vei avea sansa sa inveti limba, stilul de viata si obiceiurile britanice. Cu salariul primit poti achita chiria si utilitatile, insa vei avea asigurate plimbarile si cheltuielile personale. Conditii oferite: - Conditii de lucru excelente, Hoteluri de 3, 4 si 5 stele, restaurante de fine-dining si pub-uri! - zona Anglia de Sud, de Nord, Nordul Scotiei si Irlanda! - salariu minim incepand de la 6,31 Lire/ora! - Salarizare in medie de 16.000 Lire Brut/an! - contract minim 1 an de zile! - concediu de odihna 28 zile/an! - training oferit in locatie! Pentru pozitiile de Head Chef / Sous Chef / Chef de Partie candidatii nu achita comisionul agentiei partenere! Agentia de recrutare Eurolife Consulting recruteaza personal hotelier (hotel/restaurant staff) pentru Hoteluri si Restaurante din Marea Britanie . Prin colaborarea cu angajatori importanti din Marea Britanie avem posibilitatea de a oferi locuri de munca pentru persoane necalificate sau calificate in domeniul hotelier – pentru urmatoarele posturi disponibile: BUCATARI/BUCATARI SEF – HEAD CHEF , SOUS CHEF, CHEF DE PARTIE, DEMI CHEF. Locurile de munca sunt in Norfolk, Somersat, Suffolk, Essex, Swansea, Colchester, Devon – UK si Irlanda. Conditii de salarizare : Head Chef (salariul de la £ 18,000 pe an în funcție de proprietate) Bucatar cu experienta, cu titluri oficiale de calificare și un minim de 3 ani de experiență la acest nivel. Sous Chef (salariul de la £ 17,000 pe an în funcție de proprietate) Bucătarul nr 2 - ajuta bucatarul-sef de la rularea bucătărie și supraveghează funcționarea în lipsa lui. Chef de Partie (salariul de la £ 14,000 pe an în funcție de proprietate) Candidații trebuie să aibă un minim de experienta de 3 ani, la acest nivel. Va fi responsabil pentru a acoperi toate secțiunile de bucătărie și supravegherea personalului junior. Demi Chef (Salariu de la 12640 £ pe an în funcție de proprietate) Junior bucătar - atribuții vor include pregătirea de aperitive, feluri principale si deserturi. Responsabil pentru mis en place, pregătirea de legume. Candidații trebuie să aibă o calificare de bază și experiență și să fie dornici să învețe și să isi dezvolte abilitățile. . - Se efectueaza in medie 40 ore /saptamana + ore suplimentare - Durata: Contract de munca minim 12 luni. Se poate prelungi dupa efectuarea celor 12 luni - Timp de lucru: 8 ore minim / schimburi - Se fac ore suplimentare in functie de necesitatile angajatorului, se platesc separat. - Salarizare minima ora : de la 6,31 Lire Sterline Cazarea este asigurata contra cost si include utilitatile, gaze, apa, caldura, curent. Se va face in regim Shared, camere individuale in general, uneori se pot caza 2 persoane in camera. Plata chiriei se face la primirea salariului. Masa: Este oferita in functie de politica fiecarui angajator , pot fi si angajatori ce nu ofera masa sau pot fi angajatori ce ofera doar o singura masa pe zi. Conditii de lucru excelente, Hoteluri de 3, 4 si 5 stele, restaurante de fine-dining si pub-uri.

Cerinte

Cerinte /Candidatul ideal: - Trebuie sa cunoasca limba engleza la un nivel mediu-conversational; - Este nevoie de experienta in domeniu - este necesara experienta pentru pozitia de bucatar minim 12 luni experienta; - Nu trebuie sa aiba antecedente penale (se solicita cazier judiciar); - Trebuie sa fie clinic sanatos; - Persoana sociabila, rabdatoare, adaptabila, amabila; - Poate constitui avantaj daca detine diploma in domeniu; - Varsta maxim 45 de ani. NU APLICATI DACA NU AVETI EXPERIENTA PENTRU ACEASTA POZITIE! Atributiile principale si sarcinile specifice: - pregateste mancarurile din retetarul unitatii in conformitate cu standardele in vigoare; - monteaza preparatele pe obiectele adecvate pentru servire si realizeaza elementele estetice ale preparatelor; - participa cu supervizare la determinarea necesarului de materii prime de comandat si la realizarea comenzilor de aprovizionare; - preia comenzile de la clienti si asigura servirea acestora; - debaraseaza si asigura curatenia bucatariei; - asigura implementarea si mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a produselor, semipreparatelor si preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare in vigoare.

50 pozitii disponibile 5 persoane au aplicat deja

Joburi similare