Acest anunt a expirat la data: 23.11.2014

Inapoi la joburi

Detalii loc de munca

Descrierea jobului

Principalele responsabilitati : Monitorizeaza respectarea parametrilor de calitate si a retetelor de fabricatie; Administreaza si dezvolta retetele de produse zaharoase si fainoase ; Elaboreaza si participa la proiectele de cercetare-dezvoltare produse noi; Propune noi ingrediente si retete de produse in conformitate cu studiile de piata si reglementarile in domeniul alimentar; Evalueaza mostrele de produse si efectueaza modificarile necesare; Propune modalitati de eficientizare a retetelor de produse; Participa la realizarea unor produse/retete noi; Intocmeste rapoarte specifice de calitate; Implicare in procesul de planificare a productiei

Cerinte

- Absolvent studii superioare industrie alimentara, chimie alimentara/tehnologie alimentara; - Experienta relevanta ( prajituri cu crema,ciocolata ) de peste 3 ani este obligatorie; - Cunostinte limba engleza si operare Word/Excel - nivel mediu; - Cunostinte in domeniu materiilor prime folosite in industria produselor fainoase; - Cunoasterea producatorilor principali de materii prime pe piata Romaneasca si Europeana; - Cunostinte de Legislatia in specifice domeniului; - Verticalitate, corectitudine, atentie la detalii - Capacitate de organizare si prioritizare. - Abilitati de comunicare interpersonala si lucru in echipa, spirit de initiativa, gandire analitica, capacitate de rezolvare rapida a problemelor.

1 pozitii disponibile 0 persoane au aplicat deja

Joburi similare