Acest anunt a expirat la data: 08.08.2015

Inapoi la joburi

Detalii loc de munca

Descrierea jobului

- Descarca materia prima (carcase de porc, vita, manzat, miel) si celelalte produse de origine animala ce tin de raionul macelarie si le depoziteza in camera de refrigerare - Preia carcasele de porc si de vita din depozitul frigorific, pentru a fi prelucrate; - Degreseaza carcasele de porc; - Defalca in piese mici carcasele de porc si de vita; - Dezoseaza piesele mici (scot oasele din carne, pulpa antricot, etc.); - Transeaza carnea, rezultata dupa dezosare, pe sortimente si grupe de muschi; - Fasoneaza si portioneaza sortimentele si grupele de muschi rezultate din transare si sorteaza carnea pe calitati; Se lucreaza 35 ore pe saptamana.

Cerinte

Candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte: - experienta de minim 3 ani ca macelar; - seriozitate, putere de munca, rezistenta la stres; - cunoasterea limbii franceze la nivel mediu prezinta avantaj, dar nu e obligatoriu; - experienta in taiere, dezosare si fasonare porci Studii: - Școală profesională

10 pozitii disponibile 2 persoane au aplicat deja

Joburi similare