Acest anunt a expirat la data: 31.10.2015

Inapoi la joburi

Detalii loc de munca

Descrierea jobului

Responsabilitati: - transarea, portionarea, prelucrarea carnii de porc - prelucrarea finala a carcaselor de carne - valorificarea altor componente rezultate din taiere - mentinerea curateniei la locul de munca - depozitarea carnii in spatii special amenajate - cazarea este asigurata. - se lucreaza la banda, - se pregatesc aproximativ 70 de bucati/ora

Cerinte

Cerinte - experienta minim 3 ani in domeniu - este obligatorie detinerea unui permis de conducere cat.B si a unei masini pentru minim 1 din membrii echipei, - cunoasterea limbii franceze constituie avantaj dar nu este obligatorie - experienta in taiere, dezosare si fasonare porci Beneficii: Conditii salariale: 1500 – 1700 Euro Numarul de ore lucratoare/saptamana: 35ore

8 pozitii disponibile 3 persoane au aplicat deja

Joburi similare