Acest anunt a expirat la data: 28.03.2014

Inapoi la joburi

Detalii loc de munca

Descrierea jobului

- taie, portioneaza, prelucreaza, proceseaza carnea si produsele din carne; - sa foloseasca diferite metode de procesare a produselor din carne; - sa preleve esantioane pentru analizele de laborator, pentru controlul calitatii produselor; - pregatirea carnii si subproduselor de abator in vederea livrarii; - valorificarea altor componente rezultate din tăiere.

Cerinte

- cunostintele tehnologice, de igiena si cele care privesc manuirea uneltelor de lucru si a utilajelor; - cunostinte privind clasificarea pe grupe si calitati a animalelor; - terminologia specifica de abator, destinatia carnurilor, organelor si subproduselor care rezulta din taiere; - sa cunoasca elemente specifice de anatomia animalelor; - indemanare,conditie fizica,lucrul curat; - capacitatea de a gasi solutii rapide.

1 pozitii disponibile 0 persoane au aplicat deja

Joburi similare