Acest anunt a expirat la data: 10.01.2015

Inapoi la joburi

Detalii loc de munca

Descrierea jobului

RESPONSABILITATI / BENEFICII: - Descarca materia prima (carcase de porc, vita, manzat, miel) si celelalte produse de origine animala ce tin de raionul macelarie si le depoziteza in camera de refrigerare - Preia carcasele de porc si de vita din depozitul frigorific, pentru a fi prelucrate; - Degreseaza carcasele de porc; - Defalca in piese mici carcasele de porc si de vita; - Dezoseaza piesele mici (scot oasele din carne, pulpa antricot, etc.); - Transeaza carnea, rezultata dupa dezosare, pe sortimente si grupe de muschi; - Fasoneaza si portioneaza sortimentele si grupele de muschi rezultate din transare si sorteaza carnea pe calitati; Salariul net pe ora este de 9.70 EUR; la 35 de ore pe saptamana minim, existand posibilitatea de a efectua ore suplimentare.

Cerinte

Candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte: - experienta de minim 3 ani ca macelar; - seriozitate, putere de munca, rezistenta la stres; - cunoasterea limbii franceze la nivel mediu - experienta in taiere, dezosare si fasonare porci Studii: Școală profesională Se asigura cazare.

Restrictii

Nivel minim de educatie necesara Liceu / scoala profesionala

Nivel minim de experienta necesara 3 - 5 ani

Limbi straine necesare Franceza

15 pozitii disponibile 6 persoane au aplicat deja

Joburi similare