Acest anunt a expirat la data: 31.12.2015

Inapoi la joburi

Detalii loc de munca

Descrierea jobului

- Descarca materia prima (carcase de vita, manzat) si celelalte produse de origine animala ce tin de raionul macelarie si le depoziteza in camera de refrigerare - Preia carcasele de vita din depozitul frigorific, pentru a fi prelucrate; - Degreseaza carcasele de vita; - Defalca in piese mici carcasele de vita; - Dezoseaza piesele mici (scos oasele din carne, pulpa antricot, etc.); - Transeaza carnea, rezultata dupa dezosare, pe sortimente si grupe de muschi; - Fasoneaza si portioneaza sortimentele si grupele de muschi rezultate din transare si sorteaza carnea pe calitati; Se lucreaza 40 ore pe saptamana. Salariu: - 8,65 euro/ora, iar din ianuarie 2016 - 9,15 euro/ora; - 450 - 550 euro/saptamana in functie de orele lucrate.

Cerinte

Candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte: - experienta ca macelar carne de vita; - seriozitate, putere de munca, rezistenta la stres; - cunoasterea limbii engleze la nivel mediu, cel putin ; - experienta in taiere, dezosare si fasonare vita. - permis categoria B constituie avantaj, dar nu este cerinta obligatorie. Studii: - Școală profesională

20 pozitii disponibile 2 persoane au aplicat deja

Joburi similare