Acest anunt a expirat la data: 12.04.2014

Inapoi la joburi

Detalii loc de munca

Descrierea jobului

- postul este de pentru abatoare din Franta continentala - veti transa carcase de porc si vita sau veti fasona carnea de pui, curcan - veti lucra in echipe in unitati industriale - se lucreaza 8 - 9 ore/ zi - cel putin o zi libera/ saptamana

Cerinte

- va trebui sa stiti sa taiati, transati, portionati carnea, sa cunoastei diferitele moduri de procesare a carnii - sa cunoasteti regulile de igiena si protectia muncii - LIMBA FRANCEZA - NIVEL MEDIU OBLIGATORIU - varsta 20 - 40 ani - experienta minim un an in domeniu - o prima experienta in Franta constituie un avantaj - nu se percepe nici un fel de comision sau taxa - asigurare medicala pe toata perioada contractului asigurata gratuit - contract de munca inregistrat la ITM cu plata tuturor contributiilor sociale obligatorii - asistenta pe toata durata contractului

5 pozitii disponibile 0 persoane au aplicat deja

Joburi similare