Acest anunt a expirat la data: 15.11.2017

Inapoi la joburi

Detalii loc de munca - București

Descrierea jobului - București

Cine suntem? Cot Cot pe roti s-a infiintat in Iulie 2017 si este primul food truck din Romania ce vinde produse din pui de ferma. Pentru ca suntem permanent preocupati de calitatea produselor noastre, de la carnea de pui proaspata si niciodata congelata luata in fiecare zi de la furnizori, chiflele speciale cu lapte si unt reteta proprie facute in colaborare cu o brutarie particulara si livrate dimineata, legumele obtinute de la producatori locali la sosurile facute exclusive in bucataria noastra, am asigurat un standard inalt al produselor noastre, care ne-a adus intr-un timp scurt o recunoastere atat a calitatii cat si a gustului special al puiului nostru, lucru care ne face foarte mandrii si in acelasi timp ne provoaca sa continuam in acelasi mod. Acum a venit momentul sa ne extindem si cautam persoana/e potrivita/e care sa ne ajute sa crestem impreuna si sa continuam sa facem cele mai bune produse . Daca esti pasionat de bucatarie (si in special de idea de a lucra pe un food truck modern) si intr-un mediu dinamic si intr-un business in crestere, atunci contacteaza-ne cat mai repede. Descriere post: se va implica la buna desfasurare a activitatii zilnice conform normelor interne de lucru . Descriere post : Pentru ca Cot Cot pe roti este totusi inca un start-up, fiecare angajat va trebui sa contribuie cate un pic la bunul mers al afacerii. Pentru acest lucru fiecare angajat va lucra si se va implica la buna desfasurare a activitatii zilnice conform normelor interne de lucru . Programul este de aprox. 40h/saptamana. ( in functie de natura evenimentelor la care truck-ul este prezent). Diploma de bucatar constituie un avantaj.

Cerinte

- persoana punctuala si matinala - persoana sociabila si prietenoasa - seriozitate si implicare - persoana energetica si preocupata de calitate - cunostinte medii de limba engleza - bune abilitati de comunicare - persoana pasionata de arta culinara - face fata situatiilor sub presiune - dispus sa lucreze minim 8 ore/zi (orele suplimentare vor fi remunerate si discutate punctual in functie de situatiile aparute). Permisul de conducere categoria B si experienta in domeniul HORECA constituie un mare avantaj. Detaliile si conditiile salariale se vor discuta doar la interviu .

5 pozitii disponibile
Arata anuntul si prietenilor tai

Joburi similare