Detalii loc de munca

Descrierea jobului

Cu o experienta de peste 20 de ani pe piata romaneasca de retail, Lagardere Travel Retail este un jucator important, detinand o retea de peste 230 de magazine cu un portofoliu variat de branduri: Inmedio, Relay, 1 Minute, So!Cofee, Voyage Cafe, Le Cafe Inmedio, Hello!, Discover, Travel Shop, Subway Gara de Nord (detinem si 1 franciza Subway, restul fiind branduri proprii). Magazinele noastre functioneaza in sistem antreprenoriat. Ca urmare a dezvoltarii retelei noastre de magazine, in special a magazinelor care comercializeaza din ce in ce mai multe preparate proaspete productie proprie, am deschis de curand o bucatarie centrala. Aici se vor prelua zilnic, de la magazinele fara preparare, comenzile de sandwich-uri si alte produse pe care le avem in meniu, comenzi ce vor fi onorate pana a 2-a zi dimineata. Bucataria se va afla in IRIDE Center, in apropierea statiei de metrou Pipera. Pentru aceasta locatie cautam 1 pozitie de Sef de Tura, care se va subordona pozitiei de Manager Bucatarie. Responsabilitati principale Organizeaza activitatea angajatilor din centrul de productie (4 – 5 angajati), in vederea onorarii comenzilor in timp util Lucreaza alaturi de ceilalti angajati la prepararea efectiva a produselor Se preocupa de mentinerea unei atmosfere de colegialitate si ajutor reciproc Raspunde de produsul finit, prin respectarea retetelor de preparare Raspunde de pastrarea echipamentului din bucatarie in stare de buna functionare, respectand programele de curatare si intretinere periodice

Cerinte

Cerinte Minim studii medii Experienta lucru in bucatarie, activitati simple Lucru in tura de noapte Atentie la detalii, comunicare buna, lucru in echipa, rezistenta la stress Abilitati de organizare, coordonare, capacitate de a lucra cu termene, adaptabilitate Cunostinte operare PC

1 pozitii disponibile 1 persoane au aplicat deja

Joburi similare