{{ jobSearch.result && jobSearch.result.total != null ? jobSearch.result.total : '64' }} locuri de munca
Sortare {{jobSearch.getSelectedSorting()}} Nr. joburi pe pagina 10 25 50

Piata muncii în Alba Iulia - Locuri de munca Alba Iulia

În ceea ce priveste piata muncii în Alba Iulia, cele mai multe oferte de locuri de munca vin de la angajatori care activeaza în domeniile de activitate, precum: industrie, constructii si servicii.

În domeniul comertului, cele mai multe locuri de munca sunt oferite de companii mici si mijlocii, oferind oferte de munca atragatoare.

Odata cu dezvoltarea turismului, atât în mediul urban cât si în cel rural, pe piata muncii din Alba Iulia apar oportunitati de locuri de munca precum: ospatar, bucatar, lucrator spalator vase.

Economia judetului Alba este însa bazata în mod deosebit pe industria de prelucrare a lemnului si industria alimentara.

Judetul Alba este  totodata „gazda“ celor mai mari investitii din Austria. Astfel, fabricile de prelucrare a lemnului sunt cei mai mari investitori austrieci din regiune, care au angajat în ultimii ani circa 2.000 de oameni, oferind astfel locuri de munca în Alba pentru cei doritori.

„Bunastarea“ economica a judetului a fost generata mai ales de investitiile facute în orasul Sebes.

Pe lânga toate acestea, industria componentelor auto este un alt punct forte al investitiilor straine în judetul a carui resedinta, Alba-Iulia, a devenit anul trecut prima municipalitate din România care a primit calificativ de la agentia de evaluare financiara Moody’s.

Cei mai mari angajatori din Alba Iulia - Locuri de munca Alba Iulia

Cei mai mari angajatori în Alba sunt Holzindustrie Schweighofer – care ofera mii de locuri de munca în Alba în industria de prelucrare a lemnului, urmata de Star Transmission, cu peste 1000 de locuri de munca.

Despre Alba Iulia - Locuri de munca Alba Iulia

Municipiul Alba Iulia este centrul administrativ al Regiunii de Dezvoltare Centru, fiind una dintre cele mai frumoase tari din România. Orasul are o populatie de 58.681 de locuitori.