{{ jobSearch.result && jobSearch.result.total != null ? jobSearch.result.total : '1' }} locuri de munca
Sortare {{jobSearch.getSelectedSorting()}} Nr. joburi pe pagina 10 25 50

Piata muncii în Alexandria - Locuri de munca Alexandria

În municipiul Alexandria, efectele crizei financiare s-au facut simtite inclusiv în ceea ce priveste evolutia pietei fortei de munca.

Piata muncii în orasul Alexandria nu este printre cele mai înfloritoare din tara; din contra, multi tineri si proaspat absolventi de liceu, au sanse slabe sa între pe piata de munca locala dupa cei 4 ani de liceu.

Conducerea AJOFM Teleorman cunoaste problemele cu care se confrunta tinerii absolventi de liceu si sustine ca face eforturi pentru a facilita accesul acestora pe piata muncii.

Datorita locurilor de munca insuficiente sau salariilor mult prea mici oferite de catre angajatorii din Alexandria, multi aleg sa se mute în Bucuresti sau în alte orase mai dezvoltate din împrejurimi.

În domeniul industrial, numarul mare de muncitori angajati este determinat de insuficieta dotare cu utilaje performante, si desi acest lucru este rau pentru industrie, piata locurilor de munca are de câstigat.

Un minus al pietii muncii în Alexandria este faptul ca se constata o scadere a cererii de locuri de munca în domeniul industrial si o lipsa de personal calificat si specialist în multe domenii ale industriei prelucratoare. Un domeniu care ofera locuri de munca în Alexandria si care este în crestere, este sectorul serviciilor, în special tranzactii imobiliare - închirieri, servicii, respectiv transport, depozitare si comunicatii.

Cei mai multi salariati din Alexandria sunt angajati cu norma întreaga, pe o perioada nedeterminata si se regasesc în domeniile urmatoare: servicii, industrie, constructii si agricultura.

Totusi, indiferent de firma sau de domeniul de activitate în care sunt angajati, salariatii alexandreni câstiga mai putin decât conationalii lor.

Cei mai mari angajatori din Alexandria - Locuri de munca Alexandria

În topul celor mai mari angajatori din Alexandria se afla  fabrica de rulmenti, Spitalul Judetean Alexandria, o societate producatoare de confecii textile si o companie ce activeaza în industria alimentara.

Despre Alexandria - Locuri de munca Alexandria

Alexandria este resedinta judetului Teleorman fiind un important nod de comunicatie care face legatura între Bucuresti si alte orase importante din sudul tarii.

Orasul Alexandria are o populatie de 42.129 locuitori.