{{ jobSearch.result && jobSearch.result.total != null ? jobSearch.result.total : '47' }} locuri de munca
Sortare {{jobSearch.getSelectedSorting()}} Nr. joburi pe pagina 10 25 50

Piata muncii în Bacau - Locuri de munca Bacău

Bacaul se numara printre judetele din tara noastra, în care numarul somerilor si al pensionarilor depaseste cu mult numarul angajatilor. Bacaul se numara printre judetele cu discrepante destul de mari în ceea ce priveste ocuparea fortei de munca.

Conform ANOFM, doar 7 judete din România plus Bucurestiul, au mai multi angajati decât pensionari si someri.

Se pare ca angajatorii din Bacau: firmele, autoritatile si institutiile publice, nu reusesc sa angajeze sau sa creeze locuri de munca în Bacau într-un raport echilibrat cu numarul solicitarilor.

Chiar si asa, pentru aceia care îsi doresc cu adevarat, exista zeci de anunturi cu locuri de munca în Bacau din care pot alege. Iar daca aveti si studii superioare ori experienta de lucru, cu atât mai mult va va fi usor sa gasiti o oferta de locuri de munca în Bacau potrivita. În plus, Bursa locurilor de munca din Bacau, ofera ocazional, sute de locuri de munca pentru doritori.

Care sunt cei mai mari angajatori din Bacau? - Locuri de munca Bacău

Printre cei mai importanti angajatori din Bacau care ofera locuri de munca în diverse domenii se numara: Dedeman, Agricola International, Aerostar, Tehnostrade, Holzindustrie Schweighofer Baco SRL,  Sonoma sau Chimcomplex .

Cele mai multe societati din judetul Bacau, au activitate în comert, în servicii si în constructii.

 Cei mai importanti angajatori de la stat sunt în sanatate, asistenta sociala si regii.

Despre Bacau - Locuri de munca Bacău

Bacau este resedinta si cel mai mare oras al judetului Bacau, având o populatie de 133.460 de locuitori.

Este un centru comercial-industrial aflat în plina ascensiune si un important nod de intersectie a principalelor artere comerciale din partea central vestica a Moldovei.