{{ jobSearch.result && jobSearch.result.total != null ? jobSearch.result.total : '28' }} locuri de munca
Sortare {{jobSearch.getSelectedSorting()}} Nr. joburi pe pagina 10 25 50

Piata muncii în Baia Mare - Locuri de munca Baia Mare

Baia Mare are cea mai mica rata a somajului din regiune, fiind un adevarat magnet pentru industrie.

Chiar daca performantele economice la nivel de judet sunt medii, cumva, Baia Mare a reusit sa atraga companii importante care ofera mii locuri de munca în oras.

Conform statisticilor oficiale, Baia Mare îsi reclama din ce în ce mai mult statutul de zona logistica de tranzit, având în vedere proximitatea granitelor cu Ungaria si Ucraina.

Astfel, piata muncii în Baia Mare se caracterizeaza printr-o expansiune economica si crearea de noi locuri de munca în viitorul apropiat, asigurându-le tinerilor un viitor sigur în orasul lor.

Firme din domenii precum: auto, mobila sau echipamente electrice reprezinta cele mai mari afaceri din regiune, iar cei care îsi doresc un loc de munca în Baia Mare într-unul din aceste sectoare, va gasi garantat.

Care sunt cei mai importanti angajatori din Baia Mare? - Locuri de munca Baia Mare

Cel mai important angajator din zona este compania Aramis Invest SRL, fiind printre cei mai mari exportatori de mobila din România, cu afaceri de milioane de lei. Detinuta de doi oameni de afaceri români – Iacob Vladimir si Marius Selescu, firma are câteva mii de angajati, fiind printre putinele companii care au facut angajari în Baia Mare în perioada crizei, când altii au înghetat investitiile.

Un alt angajator din Baia Mare care ofera sute de locuri de munca pentru baimareni, este Eaton Electro Productie SRL - firma activeaza în domeniul sistemelor si al aparatajului electric, în distributia si controlul energiei, dar si în automotive.

Alti angajatori din Baia Mare importanti sunt: Italsofa România SRL, Aviva SRL, Vital SA, Dieter Eifler SRL, SIFA International SRL, etc.

Despre Baia Mare - Locuri de munca Baia Mare

Baia Mare este resedinta judetului Maramures si reprezinta un oras important al tarii noastre. Economia orasului Baia Mare s-a dezvoltat în strânsa legatura cu activitatea miniera si industria chimica specifica zonei. Municipiul Baia Mare are o populatie de 114.925 locuitori.