{{ jobSearch.result && jobSearch.result.total != null ? jobSearch.result.total : '21' }} locuri de munca
Sortare {{jobSearch.getSelectedSorting()}} Nr. joburi pe pagina 10 25 50

Piata muncii în Bistrita - Locuri de munca Bistrița

Bistrita Nasaud se claseaza printre judetele din tara noastra în care exista cel mai ridicat nivel de trai, fapt datorat ratei scazute a somajului si sperantei de viata crescute a locuitorilor.

Piata muncii în Bistrita are asadar semne bune, judetul având printre cele mai mari scaderi ale somajului.

Partea mai putin buna a pietii muncii în Bistrita esta ca, desi locuitorii au locuri de munca în Bistrita, acestia sunt destul de prost platiti de catre angajatori.

Situatia pietei muncii în judetul Bistrita-Nasaud accentueaza peisajul economic al regiunii.

Modul în care a evoluat si continua sa evolueze economia judetului este bine reprezentata si în structura celor mai mari angajatori din Bistrita.

Acestia au reusit sa ofere bistritenilor zeci de oferte de locuri de munca în Bistrita.

Cei mai mari angajatori din Bistrita - Locuri de munca Bistrița

Judetul Bistrita sta foarte bine la capitolul angajatori si locuri de munca.

Una dintre cele mai importante companii ce ofera bistritenilor si printre cele mai multe locuri de munca, îsi desfasoara activtatea în domeniul productiei de piese si componente auto.

Al doilea mare angajator al judetului este un organizator de jocuri de noroc si pariuri.

Tot în topul celor mai mari angajatori din Bistrita sunt si institutii de stat, precum Spitalul din Bistrita, compania de apa (Aquabis) si Directia generala de asistenta sociala si protectie a copilului.

Alti angajatori privati care ofera joburi în Bistrita pentru cei doritori, activeaza în segmente diferite ale industriei, de la utilaje de constructii, productie de placi din material plastic, taierea lemnului sau filarea fibrelor textile.

Despre Bistrita - Locuri de munca Bistrița

Orasul Bistrita este resedinta judetului Bistrita Nasaud, situat în partea nordica a României si având o populatie de 70.493 locuitori.