{{ jobSearch.result && jobSearch.result.total != null ? jobSearch.result.total : '4' }} locuri de munca
Sortare {{jobSearch.getSelectedSorting()}} Nr. joburi pe pagina 10 25 50

Piata muncii în Botosani - Locuri de munca Botoșani

Piata muncii în Botosani cunoaste o concentrare accentuata în industria prelucratoare, urmata de comert si industria producatoare de mobila, sanatate si constructii.

La nivelul judetului Botosani rata locurilor de munca vacante se situeaza semnificativ atât peste media nationala, cât si peste cea regionala. Cele mai multe locuri de munca in Botosani vacante sunt generate de sectorul servicii, urmat de sectorul constructii.

Majoritatea locurilor de munca vacante sunt generate de întreprinderile mici.

O alta caracteristica a pietii muncii în Botosani, este ca cererea locurilor de munca cu nivel de educatie ridicat este foarte redusa.

Majoritatea ofertelor de locuri de munca în Botosani sunt disponibile pentru angajati gen absolventi de învatamânt profesional, gimnazial, primar sau fara studii medii si foarte putine pentru cei cu studii superioare.

La nivelul judetului, industria este diversificata, fiind disponibile joburi în industria usoara si confectii, industria alimentara, aparataj electric, articole tehnice din cauciuc, mobila.

Cel mai mare aport pe piata muncii în ceea ce priveste oferta de locuri de munca în Botosani, îl au domeniile: constructii, mecanica, servicii, industrie textile si pielarie.

Cei mai mari angajatori din Botosani? - Locuri de munca Botoșani

În topul celor mai mari angajatori din Botosani, care ofera locuri de munca într-un numar semnificativ se regasesc firmele de confectii si de textile.

Pe locul doi în top se claseaza o societate care se ocupa de fabricarea articolelor de ambalaj din material plastic.

Asfel cei mai multi angajati din Botosani lucreaza pentru firme din domeniul textil si constructii.

Despre Botosani - Locuri de munca Botoșani

Botosani este resedinta judetului cu acelasi nume, fiind în acelasi timp si cel mai mare oras al judetului. Are o populatie de 100.890 de locuitori.