{{ jobSearch.result && jobSearch.result.total != null ? jobSearch.result.total : '21' }} locuri de munca
Sortare {{jobSearch.getSelectedSorting()}} Nr. joburi pe pagina 10 25 50

Piata muncii în Braila - Locuri de munca Brăila

În ceea ce priveste piata muncii în Braila, aceasta nu este una înfloritoare, iar salariile nu sunt printre cele mai mari din zona.

Totusi, exista angajatori în Braila, dispusi sa ofere salarii atractive si beneficii acelora care se afla în cautarea unui loc de munca în Braila.

Angajatorii din Braila sunt totusi, putin îngrijorati deoarece le este tot mai greu sa gaseasca forta de munca pentru angajarile pe care si le-au prospus. Desi la nivelul judetului, rata locurilor de munca vacante se situeaza sub media nationala, la nivelul medii regionale acestea sunt multumitoare.

Cei care doresc sa îsi gaseasca un loc de munca în Braila, si mai ales cei care au si experienta si studii corespunzatoare, pot gasi oferte de munca atractive pentru nivelul orasului.

Printre firmele care fac angajari în Braila, un mare procent se afla în domeniul comertului.

Locurile de munca disponibile sunt înregistrate în diferite activitati economice reprezentative la nivelul orasului si judetului; astfel cele mai multe locuri de munca în Braila, pot fi gasite în sectorul de servicii, constructii si comert.

Marea majoritate a locurilor de munca vacante sunt generate de întreprinderile medii si de întreprinderile mici.

Pentru majoritatea locurilor de munca în Braila, angajatorii solicita la recrutare, experienta anterioara în munca, însa exista si locuri de munca disponibile pentru începatori sau candidati fara experienta.

Unul dintre cei mai importanti angajatori din Braila, este firma Yazaki – important furnizori mondial pentru industria auto.

Despre Braila - Locuri de munca Brăila

Braila este  resedinta si cel mai mare oras al judetului Braila, situat în nord-estul regiunii istorice Muntenia. Are o populatie de 168.389 locuitori, orasul fiind al 11-lea cel mai mare centru urban din tara.