{{ jobSearch.result && jobSearch.result.total != null ? jobSearch.result.total : '109' }} locuri de munca
Sortare {{jobSearch.getSelectedSorting()}} Nr. joburi pe pagina 10 25 50

Piata muncii în Brasov - Locuri de munca Brașov

Statisticile arata ca piata muncii în Brasov prezinta un trend pozitiv în comparatie cu celelalte orase importante ale tarii. Brasovul este  unul  dintre cele mai competitive orase din centru tarii, fiind chiar printre putinele judete ale României cu mai multi angajati decât pensionari si someri.

Primul loc în economia judetului, ca domenii de activitate îl ocupa serviciile, iar în privinta participarii la realizarea cifrei de afaceri se detaseaza comertul.

Industriile predominante în care se regasesc cele mai multe oferte de locuri de munca în Brasov, sunt industria alimentara, industria confectiilor textile, prelucrarea lemnului, materialele de constructii si industria pieselor si subansamblelor auto.

Prezenta mâinii de lucru bine calificate si ieftine a atras o serie de investitori de renume din domeniul auto, oferind zeci de locuri de munca în Brasov.

Astfel, regiunea a devenit în ultimii ani un furnizor important de piese si subansamble auto pentru marci celebre la nivel mondial.

Pentru cei aflati în cautarea unui loc de munca în Brasov, agentia judeteana pentru ocuparea fortei de munca ofera anual programe de formare profesionala adresate somerilor.

Brasovul concureaza la capitolul venituri ale populatiei, cu orase precum Cluj-Napoca, Sibiu sau Timisoara, reprezentand o zona de real interes pentru investitori, datorita numarului mai mare de vorbitori de limba germana.

Care sunt companiile care fac cele mai multe angajari în Brasov? - Locuri de munca Brașov

Cele mai multe locuri de munca în Brasov sunt oferite de companiile cu capital strain. Totusi printre cei mai mari angajatori din Brasov, se claseaza si companii locale, precum CFR sau RAT Brasov. Domeniile de activitate ale marilor angajatori sunt industria auto, comertul, furnizarea de energie sau transporturile.

Fiind un oras foarte bine dezvoltat, somajul este în scadere, ceea ce este un lucru bun.

Un lucru important de luat în considerare de catre cei care cauta anunturi cu locuri de munca în Brasov este faptul ca angajatorii cauta forta de munca bine calificata.

Despre Brasov - Locuri de munca Brașov

Orasul Brasov este situat în centrul tarii, având o populatie de 227.961 locuitori. Este al 8-lea oras din România dupa numarul de locuitori.