{{ jobSearch.result && jobSearch.result.total != null ? jobSearch.result.total : '8' }} locuri de munca
Sortare {{jobSearch.getSelectedSorting()}} Nr. joburi pe pagina 10 25 50

Piata muncii în Buzau - Locuri de munca Buzău

Piata muncii nu ofera prea multa stabilitate tinerilor din Buzau. Salariul scazut al buzoienilor în comparatie cu venitul mediu pe economie al angajatilor la nivel national, i-a facut pe multi dintre acestia sa îsi gaseasca mai greu un loc de munca în Buzau.

În ceea ce priveste fluxul de salariati, la nivel local, cea mai putin favorabila evolutie este reprezentata de sectorul serviciilor, în timp ce sectorul agricol pare a fi cel mai dinamic si cu potential de crestere.

Rata somajului în Buzau este peste media nationala, si desi judetul se remarca printr-un numar mic de locuri de munca, exista anteprenori români cu potential în sectorul industriei si agriculturii.

Forta de munca este la cautare însa nu oricum, ci calificata; dezavantajul pentru cei aflati în cautarea de oferte de munca în Buzau, este ca scoala nu prea i-a pregatit pentru ceea ce se cere pe piata muncii.

Angajatorii gasesc greu meseriasi care sa ocupe locurile de munca vacante.

Un tractorist, de exemplu, ar câstiga mii de euro însa, din pacate, nu exista nici o scoala care sa pregateasca tractoristi.

Lista societatilor care cauta cu disperare forta calificata de munca si au zeci de oferte de munca în Buzau disponibile, este lunga, însa autoritatile se declara optimiste ca pe termen mediu si lung problemele vor putea fi rezolvate.

Cele mai multe locuri de munca în Buzau sunt destinate persoanelor cu studii medii, profesionale sau lucratorilor necalificati.

Cei mai mari angajatori din Buzau - Locuri de munca Buzău

Printre cei mai mari angajatori din Buzau sunt companii si institutii din industria serviciilor medicale (Spitalul Judetean de Urgenta), industria textila si cea de mase plastice. Toti acestia se lupta cu câteva zeci de mii de angajati cu experienta pe piata muncii.

Cei mai mari angajatori sunt, de fapt, fabrici de textile de panificatie, procesatori de carne, institutii publice, producatori de mobilier sau de bauturi alcoolice.

Despre Buzau - Locuri de munca Buzău

Buzau este cel mai mare oras si resedinta judetului cu acelasi nume. Are o populatie de 108.384 de locuitori.