{{ jobSearch.result && jobSearch.result.total != null ? jobSearch.result.total : '5' }} locuri de munca
Sortare {{jobSearch.getSelectedSorting()}} Nr. joburi pe pagina 10 25 50

Piata muncii în Calarasi - Locuri de munca Călărași

Piata muncii în orasul Calarasi se prezinta printr-o forta de munca destul de puternica. Sectoarele care genereaza cele mai multe locuri de munca în Calarasi sunt de obicei industria, constructiile si comertul.

Astfel, în ceea ce priveste repartizarea numarului salariatilor pe sectoare de activitate, aceasta arata o concentrare a salariatilor în activitatile sectoarelor de industrie, constructii si comert.

O alta caracteristica a pietii muncii în Calarasi este faptul ca rata locurilor de munca vacante se situeaza semnificativ atât peste media nationala, cât si peste cea regionala.

Majoritatea locurilor de munca in Calarasi vacante sunt generate de întreprinderile mici, cu 10 pâna la 50 salariati. Cele mai multe dintre locurile de munca vacante sunt generate pentru muncitori calificati si necalificati, însa exista si oferte de locuri de munca în Calarasi deschise pentru absolventi de învatamânt profesional, gimnazial, primar sau fara scoala si un mic procent pentru candidatii la locuri de munca cu studii superioare.

La o simpla analiza a structurii ocupationale a absolventilor angajati, constatam ca acestia si-au gasit locuri de munca în Calarasi în special în ocupatii de specialisti în diverse domenii si muncitori necalificati.

La recrutare angajatorii acorda o importanta deosebita competentelor practice specifice exercitarii unei anumite ocupatii, dar nu neglijeaza nici trasaturile de caracter/personalitate.

Cei mai mari angajatori din Calarasi - Locuri de munca Călărași

Topul celor mai mari angajatori din Calarasi este ocupat de o firma de mezeluri, una de productie agricola si una de confectii textile. Aceste companii ofera locuitorilor din Calarasi, sute de locuri de munca.

Despre Calarasi - Locuri de munca Călărași

Orasul Calarasi este municipiul judetului cu acelasi nume si are o populatie ce atinge 57. 118 locuitori. Pozitia geografica a judetului e un avantaj competitiv deosebit, având în vedere ca este situat la granita cu Bulgaria, si într-o zona de convergenta a doua culoare de dezvoltare: Coridorul Bucuresti – Constanta si  Coridorul Dunarii 7.