{{ jobSearch.result && jobSearch.result.total != null ? jobSearch.result.total : '421' }} locuri de munca
Sortare {{jobSearch.getSelectedSorting()}} Nr. joburi pe pagina 10 25 50

Piata muncii în Cluj-Napoca - Locuri de munca Cluj Napoca

Având o rata a somajului cu mult peste media nationala, Clujul se afla în topul clasamentului national privind numarul de persoane care ocupa un loc de munca.

Evolutia pozitiva a pietii muncii în orasul Cluj-Napoca se observa cel mai bine prin scaderea ratei somajului din ultimii ani dar si prin multimea de locuri de munca vacante.

Judetul Cluj pare sa aibe printre cele mai dinamice piete ale muncii. Aici, nu doar ca numarul de someri este mai redus decât alte judete, dar cei care pornesc în cautarea unor locuri de munca în Cluj Napoca, îsi gasesc relativ usor un nou job, înainte sa-si piarda indemnizatiile de somaj.

Pâna si micile întreprinderi încep sa înfloreasca la Cluj si sa faca angajari intense; proprietarii spun ca afacerile lor încep sa dea roade, ceea ce este un semn bun pentru cei aflati în cautare de locuri de munca în Cluj Napoca.

În Cluj se fac angajari zilnic, astfel ca oricine vrea sa munceasca va gasi o oferta de munca pe masura asteptarilor.

Domeniile cele mai cautate in care se faca angajari in Cluj Napoca - Locuri de munca Cluj Napoca

Printre domeniile care au cea mai mare cautare pe piata muncii din Cluj Napoca sunt confectiile, domeniul auto si cel IT.

Exista, o multime de oferte de locuri de munca în Cluj Napoca: de la pozitii de muncitori necalificati, la joburi pentru personal cu experienta în domenii sau studii superioare.

Multe dintre locurile de munca din Cluj destinate persoanelor cu studii superioare, sunt oferite de companii din domeniul serviciilor financiare sau IT: programator, operator call center etc.

Angajatorii posteaza însa zilnic anunturi cu locuri de munca în Cluj în aproape toate domeniile de activitate.

Despre Cluj-Napoca - Locuri de munca Cluj Napoca

Cluj-Napoca este al doilea oras ca numar de locuitori din tara noastra, cu 309.136 de locuitori, fiind unul dintre cele mai importante centre academice, culturale si industriale din România.