{{ jobSearch.result && jobSearch.result.total != null ? jobSearch.result.total : '74' }} locuri de munca
Sortare {{jobSearch.getSelectedSorting()}} Nr. joburi pe pagina 10 25 50

Piata fortei de munca în Craiova - Locuri de munca Craiova

Marea problema a angajatorilor din Craiova pe lânga lipsa pietei de desfacere, a accesului la finantare, de birocratie si de inexistenta infrastructurii adecvate, este lipsa fortei de munca bine pregatite si chiar de lipsa dorintei de a munci a craiovenilor.

Candidatii la locuri de munca în Craiova, bine pregatiti professional sau cu studii superioar,  au mari sanse la un loc de munca în domeniul IT.

Craiovenii care îsi doresc un loc de munca îsi pot depune CV-ul la cele câteva companii renumite pe plan local, national si chiar international.

De asemenea, în comert se fac angajari continue, iar hypermarketurile, de exemplu fac angajari sezoniere, cu oferte de locuri de munca în Craiova pentru cei interesati.

Cine face cele mai multe angajari în Craiova? - Locuri de munca Craiova

Clasamentul marilor anga¬jatori din Craiova este dominat de institutii sau companii de stat, astfel ca doua spitale, doua universitati, directia regionala de posta, directia de asistenta sociala si regia de transport din Craiova, sunt marii angajatori ai judetului. În acelasi timp, aceste institutii ofera si cele mai multe locuri de munca în Craiova.

Universitatea din Craiova face primul nod între studenti si angajatori - Locuri de munca Craiova

Cum? Prin crearea unor parteneriate ce au drept scop facilitarea insertiei absolventilor de studii superioare pe piata muncii. Cea mai importanta conditie ce este impusa studentilor este cunoasterea a cel putin o limba straina.

Parteneriatul poarte numele RePartiEco, iar mai multe informatii pot fi gasite pe site-ul Universitatii din Craiova.

Despre Craiova - Locuri de munca Craiova

Craiova are o populatie de 298 643 locuitori si este al 6-lea oras din România, fiind totodata si un important centru economic si universitar-cultural.

La nivelul judetului se poate observa o crestere spectaculoasa a numarului de firme mixte si a valorii capitalului investit. Astfel, cel mai mare volum de investitii provine, din: Italia, Belgia, Austria, Germania, Elvetia, Grecia, Israel.